Home > Castellers, Cultura Popular i Tradicional, General > Avui assaig especial i diumenge cap al concurs

Avui assaig especial i diumenge cap al concurs

Avui a les 21h, com cada divendres, hi ha assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia -c/trilla 18-, però el d’avui és un assaig especial, ja que és el darrer abans del concurs. Al concurs hi participen les 16 millors colles del món casteller ( a excepció dels Minyons ) i dues altres colles que per ser de Tarragona hi tenen la participació assegurada.

Per la colla serà el quart concurs que participem, als dos primers hi vam fer un bon paper , el darrer no va tenir els resultats que esperàvem, això va provocar un sentiment anti-concurs en algunes persones de la colla que van proposar una assamblea per votar si s’hi havia d’anar, i va guanyar anar-hi, amb una majoria força àmplia. Perquè la major part de castellers som conscients que el Concurs és una oportunitat per aquesta colla i una oportunitat per la Vila que té la seva colla castellera entre les millors del món casteller.

Per tant , cal que anem al concurs, i a fer-hi un bon paper , és a dir , a descarregar els tots els castells, i per això cal l’ajuda de tothom, ja que al concurs és més difícil, tenir l’ajuda d’altres colles com és habitual a les places, ja que les colles actuen al mateix moment i a , més, hi ha molt cansament per part de tothom i és lògic reservar-se forces.

Per tant doncs, avui, a l’assaig especial , i diumenge a Tarragona !

  1. octubre 3rd, 2008 at 12:47 | #1

    Els anticoncurs, crec que són minoria, però molta minoriaç!!

    La gent està molt motivada per anar al Concurs!! Ja som 6 autocars… havera si avui aconseguim mesgent per omplir un seté!!

  2. Jürgen
    octubre 3rd, 2008 at 13:44 | #2

    De part meva teniu tot el suport mental pel concurs. Pit i amunt!

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines