A on vivim ????

Això em pregunto jo. A on vivim ?  Quina és la societat que ens embolta ? La setmana passada a la meva tieta Nuri, l’hi van robar estant a casa. Ella és una persona de la 3ª edat,  és cega, te una senyora  a casa que la cuida, l’hi fa el dinar, l’ acompanya a comprar, al metge….   Ella no te fills. I s’han surt prou be en aquest món plé de problemes. Resulta que l’hi van trucar a la porta, una noia que va dir que era de la seguritat social i l’hi volia fer unes preguntes i una petita revisió. La va deixar entrar i van anar a l’habitació, com l’hi volia fer una revisió medica, no va deixar entrar a la senyora que la cuida. Llavors la va fer despullar, estirar-se al llit i mentres feia un petit informe, l’hi va obrir un calaix i és va emportar les joies. Va dir-l’hi a la tieta que es podia vestir i la molt desvergonyada va sortit corrents escales avall. Tan malament estem, que ja hem perdut el cor?

Penseu-hi una estona, i quan us truquin a la porta dient qualsevol cosa, NO OBRIU !!!!!!

   

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines