He fet recompte !!!!!

Si, he fet recompte de l’any que deixo darrera, i vosaltres ?

Com he tingut que començar una nova vida, m’he dit “Endevant, Silvia, tu pots!”

Tinc molt bona gent al meu voltant, però tota l’estona no tinc de demanar-lis ajuda, m’haig de sortir jo sola.

La natura em reconforta, tots dos passejavem plegats, o sigui que quan estic al bosc, devant una flor o inclòs una verdura, la meva cara s’il.lumina i agafo forçes. Mirar el cel, els nubols, veure i sentir la pluja, aixó em fa creixa. Sentir, sonriure o riure per una tonteria em dona vida.

Vaig passar els primers mesos de l’any 2010 una mica enfadada amb el destí, perque ell ja no hi era al meu costat fisicament, però dia a dia , uns amb més esforç,  supero aquesta malifeta.

Sabeu? m’ha fet mal deixar entrar al lampista a casa, si així és, l’Artur era un autentic mametes.

Ara vaig a Ioga, i és veritat que m’está ajudant fisica i moralment. Sóc voluntaria d’ el parc sanitari de sant  Joan de Dèu a sant Boi del Llobregat,salut mental,  allà vaig contenta i surto tres vegades més. He  anat a una tobada de voluntaris de tota Espanya a Valladolid. He anat a unes jornades de Gestió Emocional, que m’han servit per confirmar lo privilegiada que sóc a la vida.

M’estic una setmana al mes a casa d’uns molt bons amics, on compartim de tot.

El meu fill petit s’ha casat amb la seva noia i el meu fill gran i la jove m’han dit que em faran avia, aquest any que entra. Ostres, que fort!!!!

De salut, estic bastant be. Que més puc demanar ?

   

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines