El concurs “Posa Gràcia al món!” segueix endavant

10:40 in Concurs Posa Gràcia al món by GràciaNet

Cartell Concurs Posa Gràcia al mónEstats Units, Irlanda, Anglaterra, França, República Txeca, Andorra, Corea del Nord, Vietnam, Japó, Índia, Noruega, Espanya, Euskadi, Catalunya… des de tots aquests llocs hem rebut fotografies per participar al concurs “Posa Gràcia al món!” que organitza GràciaNet amb la col·laboració de l’Independent de Gràcia.
Aquest es un concurs per aquest estiu que tracta de situar Gràcia al món amb l’ajuda dels graciencs i les seves vacances. Les bases són molt senzilles: només cal enviar una fotografia de les vacances on hi aparegui la paraula “Gràcia”. I la forma de participar és enviant la fotografia a través de la web creada a tal efecte: http://graciaalmon.gracianet.cat


A dia d’avui són ja més de 40 les fotografies les que ens han enviat, i amb elles ens estem permetent la gosadia de dibuixar un petit mapa del món amb totes les aportacions. Per tal de donar el màxim de temps possible a tothom per participar el concurs es clourà el proper més d’Octubre, quan es decidirà el guanyador i els que participaran a una exposició de fotografies que estem acabant de lligar.
Des d’aquí només tenim paraules d’agraïment per tots els que ens esteu fent costat participant i mirant les fotografies participants.

1 comentari »