Seguim treballant per tenir Ràdio Gràcia emetent de forma online

09:39 in General by GràciaNet

Per la passada Festa Major des de GràciaNet vàrem col·laborar amb Castellers i Ràdio Gràcia per emetre a través d’Internet el senyal de la ràdio per tal que tot el món casteller pogués seguir la jornada castellera. Aquella retransmissió de Terços Amunt! fou històrica, tant pel resultat de la colla gracienca com pel fet d’haver sigut la primera a emetre’s en directe per Internet.

Un mes després, des de GràciaNet estem treballant per tal que aquest senyal es pugui emetre de forma permanent i la nostra Vila tingui una ràdio normalitzada, que es pugui escoltar de forma online i es pugui consultar la seva programació a través d’una pàgina web pròpia. Per aquest motiu hem establert converses amb el Districte i amb la Direcció de Ràdio Gràcia.

Actualment ens trobem a l’espera d’una resolució. Hem pogut parlar amb el Conseller de Cultura i el Director de Ràdio Gràcia, i ambdós ens han mostrat bona predisposició. Volem també parlar amb la Regidora Maite Fandos per explicar-li els avantatges per la Ràdio, i esperem poder-ho fer ben aviat.

Així doncs, de moment ens troben en un moment d’espera que esperem que es resolgui satisfactòriament per a tots. Us mantindrem informats.

1 comentari »