Concurs “Posa Gràcia al món”: els 10 finalistes

14:14 in Concurs Posa Gràcia al món by GràciaNet

Ens plau comunicar-vos que el període de recepció de fotografies pel concurs “Posa Gràcia al món” ha finalitzat i els deu finalistes han sigut escollits. D’entre aquests deu finalistes, un jurat escollirà el guanyador, que serà anunciat el dia de la inauguració de l’exposició que es realitzarà a la sala Diògenes, al carrer Martínez de la Rosa l’Espai Jove La Fontana, al C/Gran de Gràcia 190. Aquesta exposició es durà a terme entre la darrera setmana de novembre i finals de desembre, i estarà oberta a tots els graciencs i públic en general.

El concurs ha estat organitzat conjuntament per la pàgina de Gràcia al Facebook , GràciaNet i el setmanari gracienc l’Independent i es poden veure les fotografies a la pàgina web http://graciaalmon.gracianet.cat. Els 10 finalistes són:

Durant els 4 mesos que ha durat el concurs s’han recollit 57 fotografies d’arreu del món i de 3 continents (Amèrica, Europa i Àsia). La web ha rebut al voltant de 4.000 visites i mitjançant la pàgina de Facebook de Gràcia s’han mostrat les fotografies 50.000 vegades, recollint multitud de comentaris i vots positius.

Fora de l’àmbit internauta ha estat l’Independent qui ha animat a participar a molta gent gràcies al seu suport i la publicació de varis articles al seu setmanari.

Des de l’organització valorem molt positivament aquesta primera edició del concurs i volem agrair a tothom que ha participat el seu interès i esforç.

Us adjuntem un petit collage amb els 10 finalistes:

1 comentari »