Entrega de premis del concurs “Posa Gràcia al món”

09:31 in Concurs Posa Gràcia al món by GràciaNet

Ahir dimarts 22 de Novembre es va realitzar a l’Espai Jove de La Fontana de Gràcia el lliurament de premis del I Concurs Posa “Gràcia al món”, organitzat per GràciaNet amb la col•laboració de l’Independent de Gràcia, la pàgina de Gràcia al Facebook i Verdi 9.

La fotografia guanyadora va ser de Josep Mora que va fotografiar la seva mare, Montserrat Romagosa i a una amiga a Llès de Cerdanya. L’acte es va realitzar a la sala de l’Espai Jove La Fontana on estan exposades les obres i s’hi van aplegar diferents finalistes, membres de l’organització i públic gracienc. Els 5 primers classificats al concurs van rebre com a obsequi una samarreta de GràciaNet amb una entrada per anar de franc a l’Europolis. El guanyador a més a més es va endur de regal una subscripció anual a l’Independent, el llibre “El rellotge de Gràcia” signat per l’autor Joan Lafarga (signatura que es va fer allí mateix) i el llibre de Josep Mª Contel “Gràcia, temps de bombes, temps de refugis”.

Les deu fotografies finalistes al concurs romanen exposades a l’Espai Jove la Fontana fins el 4 de desembre, de forma que tots els graciencs les poden veure.

Des de l’organització només ens resta agrair a tots els participants haver pres part d’aquest concurs, que esperem repetir amb el mateix (o major) èxit l’any vinent.

Sense comentaris »