Instants graciencs a l’Instragram

08:28 in General by GràciaNet

InstragramUs proposem un nou joc, una nova manera de veure Gràcia a través de les fotografies que tots podeu fer amb els mòbils. Volem que Gràcia apareixi al món a través de la xarxa social d’Instragram, possiblement la més coneguda a nivell fotogràfic amateur.

Per això us proposem un petit concurs en el que tothom que tingui un comopte a Instagram hi podrà participar. Es tracta de fer fotografies de la Gràcia del dia a dia, la nostra Gràcia, i publicar-les a les xarxes socials de Instragram i Twitter. Nosaltres ens encarregarem de traspassar-les a la tercera xarxa, el Facebook.

Les normes de participació són molt senzilles:

  • El concurs durarà 4 mesos (Abril, Maig, Juny, Juliol)
  • Les fotos es penjaran a Instragr.am i Twitter
  • Es poden fer servir els següents hashtags: #placesgracianet , #carrersgracianet , #botiguesgracianet  i #lliuregracianet

Procés de selecció de guanyadors
Cada més s’elegirà per votació popular al propi Instagram un finalista, aquest serà el que més Likes tingui a la foto. Els/les 4 guanyadors (un de cada mes) es sotmetran a votació en una gran final.

Les millors fotografies de cada mes seran publicades al Facebook de Gràcia, a l’adreça http://facebook.com/barridegracia on més de 10.000 persones les podran disfrutar

Per a veure qui guanya  http://statigr.am/tag/(introduiuHT) i el que mes vots tingui doncs #oletu.

Notes importants:

Per tal de facilitar el seguiment del concurs us preguem que tingueu en compte dos factors:

  • Heu de tenir l’opció de compartir a Twitter activada des d’Instagram.
  • Pengeu enllaços sense escurçar (ni bit.ly, ni ves.cat, ni ow.ly), per exemple: http://instagr.am/p/Ia1YjrTTFN/ Això ens servirà per publicar un storify quan acabin els concursos.

Així doncs… us animeu?

4 comentaris »