La Festa Major de Gràcia al mòbil més que mai: codis #QR i aplicació per Android

09:03 in General, Planeta GràciaNet by GràciaNet

En col·laboració amb la Festa Major de Gràcia i Events-QR, GràciaNet ha desenvolupat per aquest 2012 vàries eines per portar tota la informació de la Festa Major de Gràcia 2012 als mòbils.

Per una banda a cada carrer hi haurà situats en llocs visibles els codis QR que permetran a qualsevol usuari de smartphone conèixer la programació de l’espai i fins i tot interactuar amb la seva agenda personal per emmagatzemar la informació dels actes.

Per reforçar la presència en els mòbils també s’ha desenvolupat una aplicació per Android que un cop descarregada permet consultar la mateixa informació però sense la presència de cap codi QR. D’aquesta forma es complementa la informació local i especialitzada proporcionada a través dels codis amb una aplicació que la recull tota sencera i que a través de la connexió a Internet dels smartphones la porta a l’usuari. Us podeu descarregar l’app d’Android a la següent adreça: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fmgracia.events

Amb aquestes accions a més d’apropar encara més la festa als veïns i visitants creiem que aportem el nostre granet de sorra a la cura del nostre planeta evitant la impressió de programes i papers.

Sense comentaris »