header image

Hola, soc jo.

Posted by: cani | febrer 16, 2007 | 11 Comments |

Tinc un problema, el mussol i la lluna em fan vaga de tecla caiguda, o sigui que m’han deixat a l’estacada i com que fa dies que no surt res en el bloc, he de donar la cara jo mateix. Ho sento, ja que soc menys entretingut que ells dos, ho reconec, però intentaré fer alguna cosa.

Aquesta setmana hem tingut, com sempre, algunes noticies interessants que m’agradaria comentar.

Comença el judici pel drama del tren a Madrid. Sembla que al final, comença l’actuació més esperada de la justícia, o sigui la decisió final. Per a mi ja és un èxit que comencin i ara toca esperar. No estic segur que la decisió no sigui criticada, ja que després de tanta porqueria escampada serà difícil fer net. Per a mi ja és un cert èxit que un senyor al que es jutja per una barbaritat com aquesta, digui que està en contra de la violència i d’aquesta forma d’actuar. Sigui culpable o no, que no soc el jutge i no m’hi poso ni vull, crec que és bo que ho digui en públic i “oficialment”. Si realment ho sentis, encara que fos ara, ja seria una manera d’avançar. Ara els mitjans de comunicació que donen peu a l’apocalipsi ¿seguiran amb la seva línia de fer atacs a tot? El temps ho dirà.

 

Una altra cosa interessant ha sigut l’actitud de l’antic president, com està actuant. Justifica que ell no sabia lo de les armes de destrucció massiva, desconvocar rodes de premsa quan sap que hi aniran periodistes espanyols,….Anem a veure, si acceptem la justificació, tot es pot justificar. Al Polònia en van fer una bona representació, no cal que comentem més. I si el seu partit és tan defensor d’Espanya, ¿com no vol els periodistes espanyols? Suposo que un psicòleg en podria dir molt més que no jo. Aquestes coses sempre em costen d’entendre. Per a mi el poder d’aquests anys li ha fet molt mal. S’ho ha cregut i ara aterrar al mon real altre cop deu ser difícil, molt més que deixar de fumar.

 

Aquí a casa entre l’Estatut que alguns van corre a voler firmar en solitari, i altres que sembla que juguin en camp contrari, anem fent el “primo” com diuen a l’altiplà com diu el mussol. És difícil anar tots a una, tot per una punyetera trona. Sembla que tenim Estatut, però…….l’ultima paraula és sempre de Madrid, i aquí tots a jugar a demanar permanentment. O sigui com sempre. Mentrestant les inversions en infrastructures van a menys, i això perjudica la capacitat dels nostres negocis, la capacitat de la seguretat social i, tant o més important, en l’educació, la investigació i tot aquest camps de ser a l’avantguarda de les coses. ¿Si Catalunya dona menys anirà millor Espanya? No em surten els números. Però també reconec que ens capfiquem en parlar en català i no volem ser bilingües…Som tant dolents….El bilingüisme em treu de polleguera com al mussol, ¿que hi farem?

 

I la gran “preocupació” dels diaris d’aquests dies l’Etoo….¿que farem amb aquest noi? Per a mi que és per estar preocupats. Una societat que s’escandalitza en el que diu un senyor que juga molt bé a futbol, que és realment bo amb la pilota als peus, ¿ha de ser bo dient coses? Per a mi no. A ell se’l paga per marcar gols i molt be per cert. No esperem res mes. Si a més pintes be, fes arquitectura, o escriguis bé, millor, però si no, que marqui gols i endavant. ¿Ara em direu que puc dir el mateix de l’Oleguer? Doncs si, el que passa és que l’Oleguer te una mica més de “cultura” te més estudis i pot dir algunes coses més interessants des de el punt de vista del raonament. En Etoo, desgraciadament, no ha pogut tenir la formació cultural i això es nota i hem d’acceptar-ho. Però això no treu que doni la seva opinió, acceptable i no hem d’escandalitzar-nos.

Ens podríem escandalitzar si volés donar lliçons de física quantica…però no ha sigut el cas. No hi veig l’escàndol per enlloc. “El futbol és así” ¿no és el que diuen?

 

Em satisfà que hp reconegui que ha venut un portàtil que era un desastre i el vulgui canviar. Es el que s’ha de fer…res menys. I disculpar-se.

 

M’agrada veure que alguns van a comprar amb menys idea que jo, que ja es dir, programes i coses a la botiga d’informàtica.

 

Que algunes gaudeixin cantant i altres dibuixant…i fent petites pelis egocèntriques….però divertides.

 

Però ara mateix el que sento més és l’actitud que m’han obligat a adoptar el mussol i la lluna. No em pensava que m’ho fessin. Diuen que treballen moltes hores, que les condicions son molt dolentes, que han d’estar a “disposició” meva quan vull, que no tenen ni dissabtes ni diumenges, que cobren poc, etc. Ara em queda parlar amb ells dos per tal d’arreglar-ho. El pitjor és que s’han agenciat la guineu com advocat i aquesta és desesperant…

 

Si tot va be, ja ho notareu,   si segueixo jo, serà que la cosa no va be. Si no va bé els fotré al carrer i en buscaré una parella nova….que ara per quatre duros en trobes a petades….I si no subcontrataré el bloc. ¿Ho puc fer?  Ara ho miro.

under: El dia a dia del mussol

Responses -

pq no li fas mobbing al mussol enfocant un focus al seu arbre 24 hores al dia? O entra en raó, o t’allibera l’espai 😉

Sereu neoliberals!!!

Pobres lluna i mussol, ells només estan fent una reivindicació justa com a treballadors!

Treballar dissabtes i diumenges a canvi d’un sou miserable? Mobbing blocaire? On han quedat tots els anys de lluita obrera? ;-P

Allegra

Allegra

Wellbutrin

Wellbutrin

[url=http://pharma-search.info/Prilosec.html]Prilosec[/url]

[url=http://pharma-search.info/Prilosec.html]Prilosec[/url]

[url=http://pharma-search.info/Pheromone.html]Pheromone[/url]

Insulin

Insulin

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines