-
Eduard Marrón i Palau ha escrit una entrada nova, Botàs o Puigpedrós, al lloc web Entrant al món dels formatges fa 3 anys, 11 mesos
-
Eduard Marrón i Palau ha escrit una entrada nova, Com es fa un formatge, al lloc web Entrant al món dels formatges fa 4 anys, 1 mes
Aquí teniu una petita animació per explicar com es fa el formatge feta per la gent de betara
-
Eduard Marrón i Palau ha escrit una entrada nova, Fira de Sant Ermengol ” la seu d’urgell”, al lloc web Entrant al món dels formatges fa 4 anys, 1 mes
Aquest cap de setmana hi ha una fira de formatge molt important. Fira dels Formatges En el marc d’una de les fires més antigues de Catalunya, la mil.lenària Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell celebra la seva 18a edició de la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus. La Fira té lloc durant el tercer cap de setmana d’octubre […]
-
Eduard Marrón i Palau ha escrit una entrada nova, Serrat gros d’Ossera, al lloc web Entrant al món dels formatges fa 4 anys, 1 mes
Aquest dijous al Ateneu Barcelones al carrer Canuda 6 pasen un documental. oferiu flors al rebels aquest documental parla dels hippies que fa de 30 anys van anar a parar a Ossera i des d’aquest petit poble volien canviar el món. D’aquest poble i d’aquesta gent ha sortit el magnific f ormatge el serrat gros d’ossera ( […]
-
Eduard Marrón i Palau ha escrit una entrada nova, Brie de Melun, al lloc web Entrant al món dels formatges fa 4 anys, 2 mesos
Per començar us parlaré del “Brie de Melun”, segons explica la història és del formatges més antics d’estil brie que es coneix. Hi ha cites històriques que diuen que abans de l’invasió romana ja hi havia El Brie de Melun és un formatge de llet crua de vaca suau i lleugerament salat, la seva […]
-
Eduard Marrón i Palau ha escrit una entrada nova, El primer post, al lloc web Entrant al món dels formatges fa 4 anys, 2 mesos
En aquest bloc vull anar explicant les meves aventures i desventures del món del formatge.
En aquest bloc us parlaré dels formatges, de les botigues on es venen, les eines que es fan servir per els formatges, vídeos, receptes, Denominacions d’oringens, i tot de curiositats relacionades amb el formatge.
-
Eduard Marrón i Palau became a registered member fa 4 anys, 2 mesos