header image
 

Assegut a l’escó d’Ernest Maragall

Seguint a @ebenach

Coincidències de la vida. Tant parlar d’Educació al meu bloc i al final acabo assegut a l’escó del conseller del ram, Ernest Maragall, a la trobada que Stic.cat va organitzar amb el president del Parlament, n’Ernest Benach. 40 blocaires d’arreu de Catalunya vam ser convidats aquest dilluns en una visita a l’hemicicle català, amb berenar i visita guiada. No direm els noms dels convidats que van sumar més ensaïmades i croissants… Més enllà de les xafarderies i les coses que “no es poden twittejar…” el millor, comprovar l’esforç que es realitza per posar al dia la cambra catalana i trobar diputats que fan feina 2.0, entre ells en Pere Aragonès i en Carles Puigdemont, presents a l’acte.

[+] SI VOLEU XAFARDEJAR, TENIU UNA GALERIA DE FOTOS

~ by assajos on 7 abril 2009. Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply
 
Aneu a la barra d'eines