header image
 

Bitferit amb olor a tinta

BITFERIT es diu d’aquell partidari de la xarxa per defecte, com diu la Trina Milan en el seu bloc Platxèria, que no és un antagonisme a lletraferit. De fet crec que les dues aficions venen de la mateixa naturalesa: la curiositat per descobrir. La societat de la informació ens planteja contínuament canvis d’hàbits i sembla que s’aproxima la kindlealització de les nostres lectures. Ens hi acostumarem, tot i que necessitem el llibre a les mans perquè aquest és el fetitxe més gran que ens dóna la cultura. Aixó sí, no em sumo als amants de la tinta fresca. M’agrada llegir diaris de paper però m’angoixa acabar un diari amb la tinta als dits (algun dia haurem de fer un rànquing sobre els diari que més colors escupen…).

No recordo on però l’altre dia vaig llegir, segons una enquesta, que la combinació sofà i manta era la preferida pels amants dels petits plaers. En segona posició, la lectura tranquil·la en una plaça-carrer. Jo hauria votat aquesta segona opció. Pels de sofà-manta, la lectura també hauria de ser complementària. Així doncs, us deixo algunes lectures recents:

‘Neuromanagement’ de Sergio Cardona

‘El Factor Humà’ de John Carlin

‘Wachtmen’ de Alan Moore i Dave Gibbons

‘La dictadura de la incompetència’ de Xavier Roig

‘Tot serà blanc’ d’Anna Carreras

~ by assajos on 13 abril 2009. Tagged: , , , , , , , ,

3 Responses to “Bitferit amb olor a tinta”

  1. Gràcies Miquel per començar a expandir bitferit…per cert, t’afegeixo al meu blogroll..salut amic

  2. Doncs aquesta convinació de sofa manta a mi, personalemnt em xifla!uf quantes coses es poden fer al sofar amb una manta!;)

  3. A mi, llegir al sofà! 😛

Leave a Reply
 
Aneu a la barra d'eines