header image
 

La Falange i González Pons

“La falange es una corriente de pensamiento”

Esteban González Pons, sotssecretari de Comunicació del Partit Popular

~ by assajos on 27 abril 2010. Tagged: , ,

4 Responses to “La Falange i González Pons”

  1. 😀 😀 que gran aquest home!!!

  2. home, en part te raó 😛 és una corrent de pensament, errònea i dubto que hi pensi ningú en aquesta corrent, pero enfí…tot és lícit en una democràcia, no? 🙂 i no ens enganyem, és com els radicals extremistes catalans, tootsies o txetxens. Al final, son les mateixes doctrines radicals i de pensament únic sota banderes diferents. Els extrems es toquen, és ben cert… Cap extremisme ni és raonat, ni és crñític, ni dú a res de bo 🙂 El món és ben gran i tots hi cabem…o no?

  3. Mentre siguin una corrent de pensament, tots hi cabem, quan es converteixen en una corrent d’acció o de govern, ja no hi cabem tots, ells decideixen qui cap o no, com ho demostra, malauradament, la història recent.

  4. i jo, ignorant de mi, pensava que èra un encefalograma pla. Quina ignorancia….la meva, naturalment. Només faltaria….

Leave a Reply
 
Aneu a la barra d'eines