Maleïts polítics Barcelonins, deixeu d’estafar-nos i de perdre’ns el pèl. Deixeu de vendre-us com a suposats catalanistes i foteu el camp a les maleïdes espanyes que tant us estimeu i subvencioneu!

Quan arriba el 2006 es temps de fer números, sumar i mirar com ha anat l’any 2005. Aquests dies he estat mirant el repartiment de subvencions a entitats que l’Ajuntament de Barcelona atorga per difondre la cultura catalana o d’altres regions de l’estat.

Barcelona ha repartit el 2005, 184.428 euros en subvencions a entitats culturals. Aquests són els diners que el consistori atorga a través de la regidoria de Relacions Ciutadanes, que presideix la socialista Katy Carreras-Moisy. Aquest any, un 49,1% dels diners se’ls enduen entitats culturals andaluses (34,8%) i gallegues (14,3%), en canvi, les entitats de cultura catalana que consten a la llista de subvencionades, totes juntes, castellers, bastoners, diables, colles sardanistes… sumen un 11,5% dels diners.

El panorama és desolador, indignant, desesperant i exageradament insultant! Que collons esteu fotent? A qui creieu que preneu el pel?

Com pot ser que la meitat dels diners que es gasta Barcelona siguin per subvencionar entitats culturals andaluses i galleges? Com pot ser que les entitats andaluses recullin el triple de subvenció que les catalanes?!!

Quina merda de país! Que estem a Catalunya! Però quin percentatge de subvenció creieu que tenen les entitats culturals catalanes a Sevilla o Santiago de Compostela? Irrisori i mai més que les locals! És realment indignant!

La partida més alta se l’ha endut la Fecac, organitzadora de la Fira d’Abril, que ha rebut 25.543 euros (més altres subvencions d’altres llocs i partides també força importants). Només comparant amb les ajudes a la Festa Major de Gràcia que rep un nombre comparable o superior de visitants (2.5 milions de visitants l’any passat) i esta declarada d’Interès Nacional es per posar-se de mala llet.

Em sento abatut i estafat, si aquest és el tarannà de la ciutat de Barcelona dimiteixo, em nego a financiar aquesta colla de mafiosos. Independència de la Vila de Gràcia ja! Marxem d’aquesta ciutat que tan maltracta les nostres tradicions i la nostre cultura, deixem aquests polítics botiflers que no ens cuiden i declare’m-nos independents. Si-us-plau per compassió, escindim-nos de Barcelona i si-us-plau, per dignitat Katy, com has permès això?, canvia de feina.