El passat dijous 6 d’abril Joan Antoni Ucher i Soto va rebre un dels premis Vila de Gràcia, juntament amb altres nou premiats de diferents àmbits.

En concret, va ser el Vila de Gràcia en Defensa de les llibertats nacionals de Catalunya, per la defensa i promoció dels valors de la cultura catalana, manifestats en l’impuls de la dansa popular.

L’entrega dels guardons es va realitzar a la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia, de la ma de Joan Clos, alcalde de Barcelona, Ferran Mascarell, president del consell del districte de Gràcia, Ricard Martínez, regidor del districte de Gràcia, Albert Musons, conseller de cultura del districte de Gràcia i juntament amb la resta de consellers de la Vila de Gràcia.

Tot un reconeixement a la societat civil que viu i treballa per la nostre Vila. Només ens queda que felicitar al galardonat Joan Antoni Ucher i Soto per la seva tasca i per aquest reconeixement plenament merescut.

Un premi que no ha aturat ni la seva feina ni la seva dedicació perquè al dia següent de l’entrega de premis, el divendres 7 d’abril el podíem veure amb el seu acordeo tocant i acompanyant de nou als Bastoners de Barcelona en l’actuació de cloenda del Tradicionàrius. Una prova més que la cultura, per molts premis que rebi, no te descans.