Hola de nou, món!

Aprofitarem el títol dels companys de GraciaNet, per tornar a escriure al bloc, primer de tot agrair la feina per passar d’un format a l’altre, la veritat per una persona que no te masses llums informàtiques, això ha estat tot un avanç tot es mes fàcil amb aquest nou sistema, en breu canviaré la capçalera per no tenir una estandarditzada. Mercès!

Ja feia temps que tenia ganes d’escriure però fa uns mesos vaig decidir donar-me vacances de algunes “obligacions” m’ha anat be, m’ha permès canviar de punt de vista algunes situacions, m’ha permès dedicar mes temps a pensar i a fer coses que feia temps no feia i això a la llarga serveix per centrar-te i tenir clar que vols en algunes situacions, amb qui et sents millor i qui no. Et  permet graduar el nivell de relació que vols, descobrir companys i companyes, actituds i aptituds. Es pot ser auto critic i reconèixer errors i demanar disculpes a qui toca, una bona teràpia. Tot una gran suma. Estic content d’aquest temps de “relax”.

També si parlem en xifres aquest  2008 passat ha estat dur de feina i viatjar, si contem fins la setmana setmana passada he estat a països com : Xina, Alemanya, Holanda, França, Portugal i Argentina. he volat uns 280.000 km i he conduit uns 32.000, he passat mes de 120 dies a Xina directament i uns quants mes a fora, hem portat a terme uns 40 projectes.

Per això aquest darrer trimestre he quantificat els meus viatges, per poder estar amb família, amics i sobretot companya,  he promès que aquest 2009 serà mes tranquil, però no ho se, es complexe fer promeses difícils de complir em sembla que …………costara una mica, la feina es la feina.

Si que escriure mes al bloc, aixo si,  ja cercare el temps de on sigui, Os desitjo a tots i totes un Bon Any Nou Xines !!! L’any del Bou

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines