Per què…? (evocant el mestre Basté al Punt)

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 st1:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabla normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Per què no estic content amb la continuïtat de l’únic president del Barça i d’alguna entitat que acaba els discursos cridant “Visca Catalunya Lliure”?

 

Per què m’haig de passar dues hores d’un dissabte renovant-me el DNI i passaport i pagar perquè em diguin que sóc espanyol?

 

Per què el 116 sembla un bus turístic intern de Gràcia?

 

Per què això de la Casa Gran del Catalanisme cada cop sembla més “no som d’esquerres ni de dretes, no som independentistes ni ho deixem de ser. Tu vota’ns, que el que estem tots d’acord en aquest partit és que volem governar”?

 

Per què Iniciativa a Barcelona sembla que no existeixi?

 

Per què al programa “la Noria” de Tele-5 amb presència massiva de catalans, Jordi González, Glòria Serra, i Enric Sopena, no tracten sobre el Manifiesto por la Lengua Común que el seu canal ha signat, o bé la crisi, i es dediquen a parlar de coses que no interessen poc com ara els funerals d’Estat si han de ser laics o no?

 

Per què callen els catalans de Tele-5?

 

Per què el Bicing sembla que només serveixi per arribar a Gràcia i no perquè els graciencs de la zona nord baixem a Barcelona (no hi ha mai bicicletes)?

 

Per què si els incidents de la celebració de la victòria dels espanyols a l’Eurocopa han estat els que més destrosses han provocat se n’ha parlat tan poc? Què hagués passat si hagués estat una victòria de Catalunya al mundial d’hoquei?

 

Per què no em sorprèn que en David Madí hagi tingut un vot de càstig al congrés de CDC?

 

Per què no tinc temps ni per llegir els comentaris al meu propi bloc, ;-)?One Response to “Per què…? (evocant el mestre Basté al Punt)”

  1.   papa oso Says:

    Per què al programa “la Noria” de Tele-5 amb presència massiva de catalans, Jordi González, Glòria Serra, i Enric Sopena, no tracten sobre el Manifiesto por la Lengua Común que el seu canal ha signat… pues por que en televisión, como en radio, dificilmente se habla de cosas de las que no interese hablar.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines