Home > General, Política > A les 19:30 a la plaça de la Vila, i demà a la mani!

A les 19:30 a la plaça de la Vila, i demà a la mani!

setembre 10th, 2008 Leave a comment Go to comments

Demà és 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, com ja es prou sabut els actes commemoratius es realitzen a Barcelona, a Gràcia, i des de fa uns anys els actes es fan el dia anterior. L’any passat el govern municipal gracienc , del socialistes i iniciativa, va decidir silenciar els actes i fer-los tancats només per representants d’entitats a l’interior del Districte.

Aquest any, hi ha hagut acord de totes les parts i l’acte serà al carrer, en concret a les 19:30h a la plaça de la Vila — antigament coneguda com Rius i Taulet – , és el moment doncs de commemoració de la Diada per part de tots els graciencs i gracienques. Us animo a participar-hi duent-hi estelades, el símbol de la llibertat del nostre país, que enguany compleix 100 anys.

I és precisament , en aquest centenari , que l’estelada lluirà al balcó de l’ajuntament, amb l’oposició dels grups que formen el govern. El cert és que hem fa una il.lusió especial veure lluir l’estelada al balcó de la meva Vila.

Finalment, animar-vos a participar demà als actes de la Diada a Barcelona, a l’ofrena floral de les entitats gracienques i després a la tarda a la manifestació, aneu-hi amb els convocants que vulgueu, però l’important és la independència.

Categories: General, Política Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines