Em dic David Companyon i Costa. Sóc nascut a Gràcia, al Camp d’en Grassot, fa 48 anys, treballo en el món de la comunicació. Comparteixo la meva vida amb l’Anna i tinc tres fills que m’estimo amb bogeria. Si m’hagués de definir ho faria com una persona compromesa.

Actualment soc conseller del grup municipal d’ICV-EUiA al districte de Gràcia i milito a EUiA des de la seva fundació en la qual vaig participar amb la il•lusió de que sigui un pas cap a un món socialment just en el qual superem una societat basada en el benefici, l’especulació i l’explotació d’una minoria sobre la gran majoria de la població.

Sóc un ferm partidari del dret a decidir (dels pobles, de les dons…). De formació marxista, d’aquells que creu allò de ”a cadascú segons la seva capacitat, a cadascú segons la seva necessitat”.

Llegir, escriure, xerrar i compartir amb els amics una bona estona… passejar amb l’Anna per les terres que conformen la cruïlla de la Segarra, l’Urgell i la Conca de Barberà…son de les coses que més m’agraden.
0 Responses to “Presentació”


  1. No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days