Parc de la Pegasso

Heu anat fa poc a passejar per el Parc de la Pegasso ? Està situat a la Sagrera-Sant Andreu (Barcelona), dons fa pena i vergonya, això que allá es grave part dels capitòls del Cor de la ciutat. Ahir tarde vaig tindra ocasió d’anar-hi. Feia temps que no pasejava per allà. El gran llac, on abans hi havien anecs amb les seves cries, estava buit d’aigua, brut el terra, plè de fulles seques i branques d’arbre caigudes. Les plantes i arbres, sense regar desde l’ultima pluja. Tot el terra amb papers i botelles buides, tambe llaunes. No tenim persones a l’atur, dons que fa l’alcalde, que no els hi dont feina? I omplir el llac, que no tenim aigua? Dons va, a posar-se les piles i deixar aquest pulmó verd de la ciutat en condicions. No us sembla?

   

  2 Responses

  1.   

    no dona, no pilles la “tàctica” 🙂 s’ha de deixar degradar l’espai tant com sigui possible fins que arribi un moment que:
    a) es tira tot a terra i s’hi fan equipaments
    b) es remodela totalment de dalt a baix l’espai verd.

    En qualsevol dels dos punts el resultat és el mateix: s’adjudica l’obra a algun arquitecte “amic”, s’hi posa un munt de pasta i un munt de mesos d’obres i al final hi tenim una postal preciosa.

    I als veïns com que aquesta es la ciutat de les persones i la millor botiga dal món, se’ls convoca a reunions, se’ls anima a participar, se’ls hi ven la moto i quan tot està fet i no s’assembla a lo pactat doncs es van fent reunionetes i així els mediocres es creuen importants mentre els quatre de sempre s’han omplert la butxaca i van pel món com orgullosos com un estruç de la seva pròpia incompetència.

    I si creus que exagero, o que erro, en tornem a parlar d’aquí 5 anys (si el psc&friends encara són aquí).

    greips - febrer 20th, 2009 at 11:31 am
  2.   

    Jo el recordo de quan estava arreglat i em semblava un parc meravellós.
    Realmente fa pena el tracte que reben certs espais municipals, ja que qui s’encarrega de fer la feina (ja sigui manteniment, neteja, etc…) son empreses contractades que veient el que hi ha poc es preocupen de com quedi després… (cobren un cop adjudicada la feina i amb això en tenen suficient, sembla).

    abraham - febrer 25th, 2009 at 4:09 pm

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines