Bunyols de Vent

Ara que arriba la Quaresma, que millor que aquests bunyols de vent fets a casa. Surten bonissims!

Ingredients:   50 grs. mantega, 2 terrosets de sucre ó un sobret, 1/4 de lt d’aigua, 150 grs farina, 1 pols de sal, 1 mica de canyella, 4 ous.

Preparació: En un pot per anar al foc, posarem l’aigua, mantega, sucre, sal i canyella, ho farem bullir. Aquesta barreja la tirarem sobre la farina, que tindrem dins d’un bol gran, la barrejarem be fins tindra una massa compacta. Quan estigui una mica freda, afegirem els ous batuts i barrejarem . En una paella petita amb bastant oli, fregirem els bunyols, que anirem fent amb una cullereta, la que habrem passat per l’oli, perque no se l’enganxi la massa. Trets el bunyols de la paella, els posarem sobre paper absorvent i despres els passarem per sucre. Tots posats sobre una safata, ja estan apunt de menjar. Bon profit!!!!

   

  2 Responses

  1.   

    Espero poder tastar-los avui!
    nyam!

    abraham - febrer 25th, 2009 at 4:10 pm
  2.   

    jo els faré la setmana vinent…

    20g32 - febrer 27th, 2009 at 9:40 am

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines