<

Hola!! ^^ Últimament actualitzo molt seguidament…xD

Avui començaré el curs nou i estic una mica… estranya, interiorment. Per una part no vull començar, de vacances s’està moooolt bé i començar una altra vegada em fa un paaal taaaaaaannnntttt graaan…T_T Però per una altra sí que en tinc!! Perquè tot i que repeteixo i molts dels qui anaven amb mi ja han marxat, queden molt d’altres que conec, perquè van anar amb mi a 1r (van repetir) i ara els toca fer 2n, jo per segona vegada i ells per primera. Igualment també hi ha gent de 2n de l’any passat que repeteix com jo i seguirem junts; i d’altres que només els conec de vista però que no tinc cap problema amb intentar-los conèixer. També perquè aquest ja és l’últim any de batxillerat i tinc moltes ganes de treure-me’l de sobre. Una altra raó és que estic bastant nerviosa i aquestes hores d’espera (començo a les 18:00h) se’m faran eternes… u.U’

Juntament amb el nou curs m’he fet propostes per poder sentir-me millor amb mi mateixa (una altra cosa és que les compleixi, perquè cada any me’n faig i al final no realitzo ni la meitat xD). Aquests propòsits són els següents:

Estaré més activa políticament. Durant aquest estiu, pel facebook, he pogut opinar en diferents temes sobre política, he rebut mails d’informació d’un partit polític del qual en sóc simpatitzant, he assistit a una taula rodona, etc. i m’ha agradat i m’he sentit bé; a més, l’any passat vaig poder veure que la gent del meu institut (tant alumnes com professors) no són gaire lluitadors i no es mobilitzen per les vagues i les manifestacions, així que he decidit que si puc fer alguna cosa per canviar aquesta situació, ho faré.

–  Participaré més en els temes de protecció d’animals. L’any passat, al novembre, vaig participar com a voluntària al “Torna a casa” i em va encantar!!! Així que he decidit que aquest any, que segurament tindré més temps, a part de tornar a participar-hi, participaré en altres projectes i llocs =) Però tot depèn de com vegi el curs i com el vagi portant… de moment l’única cosa segura és que repetiré al “Torna a casa 2009“.

–  No em deixaré absorbir tant pels estudis. L’any passat ho vaig passar bastant malament. Tenia el Treball de Recerca, totes les assignatures, no em vaig saber organitzar gaire bé… i vaig acabar amb molt d’estrès, “agobio”, nervis, amb un desordre d’apunts i un cacau mental al·lucinant… I no vull que aquest any em passi el mateix. Realment només tinc 3 crèdits, però també faré la resta per evitar que se m’oblidin les coses i poder presentar-me bé a la selectivitat. Però tot i així tinc la seguretat que les úniques notes que depenen d’aquest curs en són 3 perquè la resta ja estan aprovades i són intocables (tant cap a millor com cap a pitjor) i no he de fer el TR. Així que, si m’organitzo millor les hores d’estudi, tindré temps per a mi mateixa ^^

M’organitzaré les hores d’estudi. El curs passat ho vaig intentar però no ho vaig complir gaire, a part que cap a final de curs els exàmens em sobrepassaven i ja no podia mantenir aquestes hores perquè m’havia d’estudiar 2 o 3 assignatures a la vegada. L’últim trimestre vaig estar gairebé cada dia, de dilluns a divendres, estudiant a la biblioteca amb companyes de classe, des de les 10:00h fins a les 14:00h o segons com ho portàvem, ens hi quedàvem a dinar i estudiàvem de 10:00h a 14:00h i de 16:00h fins que començaven les classes o fins a l’hora de l’examen (ens saltàvem classes per estudiar perquè tot i les hores que hi dedicàvem no en teníem prou). No penso permetre que aquest curs em passi el mateix, així que he decidit que cada matí, des de demà (sinó tinc coses a fer per ser el primer dia, m’ho trauré de la màniga), he de dedicar 3h a estudiar i fer exercicis o deures o qualsevol altre cosa que em serveixi per repassar el que hem fet a classe. Perquè no vull veure’m tant sobrepassada com l’any passat perquè us asseguro que va ser HORRORÓS!!! T_T

setembre 14th, 2009 at 3:54 pm


3 Responses to “Curs nou… un any més!! T_T”
  1. 1
      cristina says:

    Figurita: Si verdaderamente haces lo que te has propuesto,seguro que te sacas los tres créditos que tienes pendientes.

    Muchos ánimos y rodeate de buenos amigos.

  2. 2
      Elle says:

    Gracias Cristina ^^

    Acabo de volver de la presentación y la verdad es que este curso se presenta como un buen curso, ameno y con nueva gente por conocer =)

  3. 3
      cani says:

    Això, la organització i la constancia son bàsiques. Algúns amb organització, constancia i ganes, hem tret millors notes que altres amb més cocu.