Conferència d’en Ricard Martínez i sopar amb Antoni Batista

Avui, 3 de maig, i de maner breu, parlaré de present i passat. 

Present perquè avui en Ricard Martínez, a les 20:30 farà una conferència a l’Ajuntament de Gràcia a la Sala d'Actes, escenari de molts debats, comissions i plenaris. 

Porta per títol “Gràcia: l’inici d’una transformació” i serà un balanç polític de la gestió de quatre anys al davant del Districte de Gràcia. La presentació anirà a càrrec d’en Jordi Portabella

Crec molt interessant aquest tipus d’acte perquè et pot permetre explicar argumentalment i resumir en quatre anys el perquè de tot plegat, podríem dir. Ja en faré un resum apropiat aquesta setmana, que hauré escrit poc tot i l’article de la Tortuga.

D’altra banda, ahir vaig tenir la sort d’anar al sopar de Tribuna de Gràcia amb l’Antoni Batista, una persona que fa anys que llegeixo i de les poques persones que confio en la seva anàlisi del País Basc, atès que ho fa des d'aquí i parla amb un llenguatge entenedor i que et permet, des de la distància, saber què està passant o per on poden anar les coses allà.

 



4 Responses to “Conferència d’en Ricard Martínez i sopar amb Antoni Batista”

  1.   Dolors Says:

    10 lletres:
    onomatopeia que la vaca crida+
    inici sense iniciativa:-P+
    municipi del Baix Empordà que pel nom fa mandra però en plural:-)

  2.   Sònia Says:

    Municipals 😉

    Àlex, em sap greu, crec que és el primer comentari que deixo en el teu bloc i és per contestar la Dolors…

  3.   Àlex Says:

    Si em sembla perfecte, també és casa teva, no pateixis, algun dia explicaré alguna cosa que et farà respondre, o no, cap problema!

  4.   Dolors Says:

    Molt bé!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines