Cap de setmana 22 i 23 de gener, Gràcia i fred!!

Ahir vam passar fred. Gent de Gràcia Decideix va ser a l’Abaceria, i molts van passar més fred encara al Camp del Barça.

Avui han posat la primera pedra de l’Espai Albert Musons, tornant a recordar l’Albert. No m’agraden les primeres pedres, m’agraden les últimes. Caldrà reconèixer que serà el principal llegat del govern Espriu. Només em trairia a mi mateix si no ho reconegués. Potser en un acte tan gracienc l’alcalde Hereu quedava estrany, un desembarcament del PSC de Gràcia que dóna suport a l’Hereu. Molt fred i el regust de les coses a la gracienca.

Un cap de setmana on han entrat a robar a la porta del costat de casa, uns pobres treballadors xinesos, dels que penquen tot el dia en una botiga d’objectes barats. Treballadors, silenciosos, dels que no destorben mai a ningú i als qui no pots consolar perquè manquen eines de comunicació.

I no és cosa de la crisi, perquè la gent que ho passa malament no entra a cases de forma tan professional. Però la crisi ens sacseja allò que enteníem com a segur.

Les cervicals, millor, tornarem a fer vida normal, potser és el pes de tants barrets, 🙂



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines