Comissió de Mobilitat i Medi Ambient a Gràcia, és final de mandat?

Ahir va tenir lloc la Comissió de Mobilitat i Medi Ambient, sense que encara hagi tingut clar per què es van fer juntes. Crec que la conferència d’en Josep Martí, molt interessant però no concreta de Gràcia, caldria haver-la fet en un òrgan diferent, fent una crida a tota la base de dades d’entitats i persones que assisteixen regularment. Més que res perquè algun malpensat acabaria dient que s’omple de conferències perquè no hi ha continguts a explicar.

Perquè a tots ens va faltar temps per preguntar coses i entrar en debat sobre alguna de les afirmacions. Com seguir el debat sobre els errors de la consulta de la Diagonal que va explicar, o sobre els 80 km/h.

Treta la conferència, la resta de coses de l’ordre del dia eren massa heterogènies. Les entitats que fan bona feina, com la Verdinada, Sant Medir, i altres.

Quant a feina de l’Ajuntament, tan sols se’ns va presentar un proposta de canvi de Torrent de l’Olla, entre Maignon i Sant Salvador que no queda del tot clar si solucionarà l’embut o els traslladarà. Com vaig dir, hagués calgut donar dades de comptatge que avalessin la proposta de canvi. Ens vam passar anys explicant canvis en la Mobilitat en funció dels comptatges i ara no justifiquem els canvis? metode científic. Espero que ens passin les dades, per això.

I poca cosa més, malauradament. Cap notícia sobre l’illa C-2, i d’altres canvis i els seus efectes. Intueixo que la propera Comissió, potser la darrera, anirem massa farcits de temes.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines