La Sedeta, com a símbol del Camp d’en Grassot, ens ajudes a millorar-la?

La Sedeta ha estat de sempre un símbol per a la gent del Camp d’en Grassot. Així mateix, pot considerar-se un símbol del passat mandat.

Recordem que des d’Esquerra, ara integrada a la coalició Unitat per Barcelona, va ser la primera que va oposar a la construcció d’un edifici a la plaça interior. I ho vam aconseguir. Podeu llegir-ho aquí. Caldrà recordar també que aturant el projecte, a la vegada vam reclamar la millora i manteniment de la plaça i vam oferir espais possibles per a la construcció del Centre de Serveis Socials, que consideràvem i considerem necessari, tot i que no a la Sedeta.

Però pensem en el futur i allò que volem i allò que volem canviar.

En primer lloc, caldrà reprendre els processos de participació, però ben fets i estructurats. Amb voluntat d’incorporar millores i no de validar una premissa prèvia.

En segon lloc, pensant, en els usos caldrà saber del cert les activitats que hi volem incorporar i veure si podem optimitzar el Centre Cívic. Les activitats juvenils, diguem-li Casal de Joves o com volguem, ens han d’ajudar a estructurar també el barri.

Pensem i sabem que sent capaços d’aturar aquell projecte des de l’oposició, serem capaços d’arribar al consens des del govern.

Ens ajudes a fer-ho possible?

Altres propostes pel Camp d’en Grassot, extretes del nostre programa per a Gràcia

25. Continuar desenvolupant el Pla de Mobilitat. Noves illes proposades:

d. Al voltant del carrer Grassot.

e. En el triangle Pi i Margall/Travessera de Gràcia/Sardenya.

 

35. Rehabilitar espais d’interior d’illa per a que aflorin com a jardins públics que permetin espaiar la densitat.

 

37. Reformar el Carrer Pi i Margall, amb la participació de veïns i veïnes, entitats i el Mercat de l’Estrella.

 

38. Solucionar la connectivitat del Passeig de Sant Joan i Escorial, tot resolent les afectacions urbanístiques.

 

44. Continuar reclamant l’adquisició de la Caserna de la Guàrdia Civil a la Travessera de Gràcia per a la creació d’equipaments i habitatges al servei de la ciutadania.

 



2 Responses to “La Sedeta, com a símbol del Camp d’en Grassot, ens ajudes a millorar-la?”

  1.   Àlex Lopez Says:

    Gràcies, Jordi, ja el segueixo aquest bloc, i segur que el Carles em segueix a mi, no crec que calgui fer-li publicitat, però ja m’està bé.
    Per la resta, continues sense conèixer-me i em sap greu, perquè només coneixent-me podràs opinar de com fem les propostes i la feina.
    Et veig nerviós, Jordi, sis anys de feina i consciència tranquil·la m’avalen per a opinar.
    Bona sort el 22, com els dic a tots els partits.

  2.   Àlex Lopez Says:

    Jordi, deixa-ho, de veritat, em poses una foto on no hi ha qui dius sinó el conseller del PSC. Si no coneixes a ningú, com goses saber què va passar? t’he deixat unes hores la mentida, ara ja ho esborro. Apa

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines