header image
 

Una entrevista a dos quarts de dues de la matinada.

Silvia TarragonaCreïa que ja havia completat un rècord quant a fer entrevistes però dimecres passat vaig trencar la meva pròpia marca amb una entrevista a dos quarts de dues de la matinada. La raó era que entrevistava a Sílvia Tarragona, una de les comunicadores més importants del país, que ara fa un programa de 3 a 5 de la matinada a Ràdio Nacional d'Espanya. Per qui volgueu fer memòria, a la Tarragona la vam poder disfrutar a la Nit dels Ignorants (Catalunya Ràdio) fa uns anys. Ara però, el nom de Tarragona ens porta a parlar d'un llibre que impacta i no ens deixa indiferentes a qui l'hem llegit: "T'ha tocat la grossa. Memòries d'una gorda feliç".

Tarragona és feliç, una dona amb caràcter i amb molta valentia. No és fàcil escriure un llibre com aquest i a més a més, parlar-ne obertament. Perquè les memòries que explica són les experiències dures d'una dona que no només ha hagut de lluitar contra la bàscula sinó contra una societat que desprestigia i amarga les dones grasses.

La sinceritat és una de les virtuts que més admiro a la vida i amb la Sílvia Tarragona aquesta virtut és una norma. Dona sense pèls a la llengua, em sento orgullós d'haver pogut parlar amb una col·lega com ella, de les seves passions però també de les seves manies i pors.

Què us penseu que és fàcil ser una dona grossa a la nostra societat? "La societat ens valora pel que semblem no pel que som", diu aquesta dona de ràdio. La resta de l'entrevista aquest pròxim mes de juliol a la revista Enderrock.  

 

 

~ by assajos on 12 juny 2007.

2 Responses to “Una entrevista a dos quarts de dues de la matinada.”

  1. Desenganya’t, si la Sílvia Tarragona fos “una de les comunicadores més important del país”, no la tindrien fent un programa de ràdio de 3 a 5 de la matinada.

  2. No crec que tingui res a veure la franja horària amb la seva carrera. Crec que ser comunicador és quelcom més que presentar el Telenotícies. O és que els paios que presenten els informatius de la Nostra són els millors? Cada època i cada temps té els seus interessos i les seves històries. 😉

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines