header image
 

Voilà, una agradable sorpresa

Aquest dissabte vaig descobrir un restaurant no gaire lluny de la plaça de Gal·la Placídia que cal remarcar i apuntar per tots aquells que volgueu obtenir una nit de plaer gastronòmic. Voilà és el nom del projecte culinari d'en Roger Sánchez, i una recomanació del company periodista Eric Lluent.

En Sánchez elabora una carta que intenta mostrar modernitat però sense oblidar els plats més cassolans de la cuina catalana. Possiblement el concepte fusió no sigui una novetat en els diversos restaurants de la ciutat perquè al final no saps si parles de cuina o música. Llavors potser et ve al paladar la paraula contrast. Sublim contrast quan tastes el magret d'ànec amb fresons al mòdena i ganache de pastanaga o la patata Voilà gratinada amb ou i tòfona.

Roger Sánchez obre la possibilitat de triar a la carta però també de deixar a la seva imaginació la combinació perfecta per fer-te un menú sorpresa. Tu li dius els teus gustos i tens en pocs minuts un menú degustació assequible i assenyat.  

El Restaurant Voilà és una bona opció per inaugurar la secció Oci d'aquest bloc. A les portes de Gràcia, aquest local d'estètica postmoderna i cuina acurada és una agradable sorpresa en una cuina barcelolina on hi sovintegen els plats quadrats, les racions escasses i els cambrers zombies.

Restaurant Voilà. Carrer Aribau, 207

~ by assajos on 5 maig 2008.

3 Responses to “Voilà, una agradable sorpresa”

  1. Aquesta gent del Voilà haurien de revisar el web. Piques català i la carta i els menús son en castellà…

  2. Cal que el web està acabant-se d’enllestir i en breu se solucionarà la qüestió de la carta en català i castellà. És qüestió de dies!

  3. Cal dir que el web està acabant-se d’enllestir i en breu se solucionarà la qüestió de la carta en català i castellà. És qüestió de dies!

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines