header image
 

Aznar toca la pandereta

Posar en dubte el canvi climàtic no hauria de sorprendre a ningú i menys que ho faci l'expresident del govern espanyol, José Maria Aznar. És clar: Aznar se sent més còmode en el seu nou paper de paladí de la veritat absoluta que la de cap de l'executiu. És més fàcil tocar la pandereta en un circ que presidir un consell de ministres i en aquestes està Aznar, que converteix la FAES en el laboratori dels invents amb gaseosa.

Aznar se sent còmoda al centre de la pista, sota la lona, al costat de la dona barbuda, l'home bala i el bomber-torero ja sigui per desacreditar al líder del seu propi partit o burlar-se del canvi climàtic. No us deixeu enganyar però pels sainets d'un home que fa 2.000 abdominals al dia. El que em preocupa no és que Aznar se'n burli de l'ecologisme sinó que presenti el llibre d'un home com Vlácav Klaus, el país del qual haurà de presidir l'Unió Europea el 2009.

En temps de crisi tot són foteses per als homes que porten les regnes dels estats. Assumptes socials i sostenibilitat passaran a un segon terme i Klaus serà una 'bona influència' en aquest sentit per retallar d'on faci falta. No obstant, la recepta no ha de ser aquesta. En temps de crisi, el millor no són les tisores sinó la matèria gris. Innovar i ser resolutius és la forma de combatre els temporals. No us deixeu enganyar. No són temps per a la pandereta.

~ by assajos on 23 octubre 2008.

6 Responses to “Aznar toca la pandereta”

  1. Sembla mentida la repercussió mediàtica de cada paraula que surt de la boca d’Aznar. Després de totes les mentides i manipulacions resulta que el que diu aquest personatge serveix de guia i doctrina per milers de persones. Fa por que aquest capacitat d’influïr damunt tant gent l’utilitzi per desacreditar i tirar per terra el treball tan costós duit a terme per ecologistes, governants responsables i tants i tants ciutadans amb sentit comú.

    Jo, com tu, també esper el moment, el qual sens dubte arribarà, de que Aznar ens parli del creacionisme com una veritat irrefutable.

  2. aquest home és el meu ídol, de debò. Pot dir qualsevol estupidesa i no passa res, la gent el segueix aplaudint.

    jo vull ser com ell.

  3. Jo també vull ser com ell. Ara bé, canvio la pandereta per la flauta dolça. 🙂

  4. Certament no és preocupant un boig sinó els bojos que el segueixen…

  5. I la Botella (em refereixo a la seva dona, no a l’ampolla de vi que es deu beure Mr. Ansar per dir aquestes bestieses) és delegada de Medi Ambient a l’ajuntament de Madrid, no?

  6. Sí, Botella&Ansar són el duo sacapuntas del PP…

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines