header image
 

Fraga, Andreotti,… retirar-se per no fer el ridícul

No tothom sap retirar-se a temps. Morir amb les botes posades sembla el lema d’alguns polítics com Fraga o Andreotti. El primer demana que pengin als nacionalistes i l’italià es queda congelat en directe. Deu ser que a l’home que va dominar Itàlia durant més de 50 anys no li ha agradat gaire ‘Il Divo’, la pel·lícula que repassa la seva fosca trajectòria. Aquests dos cuiners de l’Estat són senadors i ambdòs casos, el millor és el silenci i la retirada una vegada s’han escapolit dels tribunals per les seves responsabilitats dubtoses.

~ by assajos on 12 desembre 2008. Tagged: , ,

3 Responses to “Fraga, Andreotti,… retirar-se per no fer el ridícul”

  1. Manuel Fraga i Giulio Andreotti no es retiren de la política activa per a poder continuar ocupant l’escó de senador i gaudir de la inherent immunitat parlamentària. No deuen tenir la consciència gaire tranquil.la després de tants anys exercint el poder.

    Les declaracions de Manuel Fraga referents als partits nacionalistes, sobren els comentaris, es desqualifiquen així mateixes.

  2. Carai!
    No havia vist la segona part, sembla talment Mari Carmen i su muñeco, allà assegudet.

    Lo del ‘Fragasauri’o si que no té perdó de Déu, què cal fer amb aquest carcamal??

  3. el fet que en fraga i altres segueixin vius e impunes evidencia que alguna cosa falla. Però, sobretot, el fet que d’altres que haurien pogut fer un món millor hagin estat morts a trets.

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines