header image
 

Qui té cura de la imatge d’Urdaci?

Com bé diu el Gran Wyoming, si l’Alfredo Urdaci ara s’encarrega de tenir cura de la imatge pública de Francisco Hernando, més conegut com ‘El Pocero’, qui s’encarregarà de la imatge del famós periodista? Vistes les imatges de l’ex company de feina de Letizia Ortiz, ens venen molts dubtes al respecte.

El Magazine d’El Mundo publica en portada unes fotos del periodista, amic de CCOO, per il·lustrar un artículo on critica la suposada homosexualitat de l’heroi d’Hergé.

I és que el periodista Mathew Parris va publicar un reportatge on parlava de la suposada tendència sexual del més famós periodista de la història del còmic. Urdaci es pregunta “Per què tenim que sexualitzar-ho tot?”. “Ara ho mirem tot a través dels genitals, i amb l’aparell reproductor es veu molt poc”. Això li haurien de preguntar a Silvio Berlusconi, que novament ha fet un comentari de l’alçada “la culpa es de los padres, que las visten como putas”, que va popularitzar un personatge tan caspós com Torrente.

El problema és que Torrente és un personatge de ficció mentre que Berlusconi, tot i que ja ens agradaria a alguns que fos de ficció, és el primer ministre italià. El propietari del Milan ha declarat que cal augmentar el contingent de soldats als carrers per evitar les violacions i garantir la seguretat. “Hauríem de tenir tants soldats com tantes dones boniques italianes, i no crec que ho aconseguissim mai”.

Començar per Urdaci, continuar pel Pocero i acabar per Berlusconi em fa agafar basarda. Ja em perdonareu.

~ by assajos on 26 gener 2009. Tagged: , , , ,

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines