header image
 

Un penis juganer interromp la Super Bowl

NFL in action

La lliga de fútbol americà ha viscut aquest cap de setmana una de les finals més interessants dels darrers anys, amb un final vibrant. Steelers i els Cardinals s’han jugat el títol a partit únic però igual que va passar el 2004 la Super Bowl s’ha vist tenyida per un fet extraesportiu. Enmig de la retransmissió, un penis. Sí, sí, un penis. Després del cop de mugró de la Janet Jackson, el senyal televisiu ha vist com apareixia una simpàtica parella. Ell li ensenya el membre viril i ella hi juga una estoneta.

El senyal de l’empresa de televisió per cable Comcast va agafar sense previ avís les imatges del canal porno ‘Club Jenna’. Igual que qualsevol dels fets que explica l’Iker Jiménez, el perquè de tot plegat, és un misteri. El gran moment televisiu, a més a més, es va produir amb l’audiència pels núvols, durant la repetició del ‘touchdown’ del triomf dels Steelers realitzat per Santonio Holmes, a només 40 segons d’acabar el partit.

Parafrasejant a Matias Prats diríem que aixó aquest penis sí que va fer pujar l’audiència de cop…

La casualitat va voler que uns dies abans la darrera campanya de l’organització contra el maltractament dels animals, PETA, fos censurada i prohibit el seu spot durant la final de la NFL. ‘Els vegetarians tenen millor sexe’ està arrassant a la xarxa però pels directius de la cadena de televisió NBC “l’anunci és massa explícit”. Explícit, més aviat és el penis, però bé… connectes amb el futbol americà i acabes veient un altre tipus d’esport.

~ by assajos on 3 febrer 2009. Tagged: , , , , ,

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines