header image
 

I Campanya solidària a benefici del Banc dels Aliments

Llegeixo i difonc el següent missatge de l’Associació STIC.CAT:

L’Associació STIC.CAT organitza la I Campanya Solidària 2.0, amb l’objectiu de recollir fons per a la Fundació Banc dels Aliments.

Fes la teva donació:

* Compte corrent de “la Caixa” 2100 – 0002- 54 – 0201614284
* PayPal (pròximament)

Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat.

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de combatre la crisi econòmica que afecta la nostra societat ajudant els més desafavorits i consisteix en una recollida de diners, que es lliuraran a Banc dels Aliments en un acte que se celebrarà el proper 10 de desembre a l’Hotel Porta Marina de Barcelona.

Les persones que vulguin participar en aquesta campanya d’STIC.CAT poden fer un ingrés mínim de 10 euros al compte corrent de “la Caixa” 2100 – 0002- 54 – 0201614284. Una cop feta l’aportació, es podran sol·licitar les invitacions per l’acte del 10 de desembre enviant un correu electrònic a info@stic.cat.

La recollida de fons finalitzarà oficialment el 31 de desembre.

~ by assajos on 9 novembre 2009. Tagged: , , ,

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines