header image
 

La Festa Major de Gràcia, a Twitter

Davant la necessitat que la Vila de Gràcia i, més concretament, la seva Festa Major estigui present no només a Internet sinó a les xarxes socials, un grup de professionals que treballem en el món de la comunicació, l’educació i les noves tecnologies ens hem decidit impulsar l’ús de l’etiqueta #fmgracia a Twitter.

De la mateixa forma que s’ha fet amb altres festes majors de Catalunya, no només durant Festa Major sinó en els dies previs i posteriorment, tothom que ho desitgi podrà omplir amb el nom de Gràcia una de les principals xarxes socials del món.

A més a més, durant Festa Major s’ha organitzat un concurs de fotografia. Mitjançant un mòbil, totes aquelles fotos penjades a Twitter amb el hashtag o etiqueta #fotogracia entraran a concurs per guanyar fantàstics premis. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Federació de Festa Major de Gràcia, així com L’Independent de Gràcia i DeBarris.

Difondrem totes aquestes iniciatives a través del compte de Twitter @festagracia (http://www.twitter.com/festagracia). Volem compartir gracianisme, barri i seguir convertint la Festa Major de Gràcia, la celebració popular més important del nostre país.

Visca Gràcia i Visca la Festa Major!

~ by assajos on 12 agost 2010. Tagged: , ,

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines