Batakada RadioActiva


Efemèrides 17/10 al 23/10
octubre 17, 2005, 2:10 pm
Filed under: Efemèrides

FESTA DE LA ZONA FRANCA
11:00h. Cercavila pels carrers de la zona Franca, amb inici i fi davant de la casa del Rellotge. (Bastoners, Gegants, Diables).
13:00h. Actuació de Danses Folklòriques Catalanes amb la presencia de l’Esbart Barkeno i l’Esbart Comtal(secció infantil).
23/10/2005

I TROBADA DE DIABLES TERRITORIAL AVELLANA
La trobada constarà de la concentració de les 18 colles de diables i tabalers, incloses a la Territorial Avellana de la FDDC. A partir de les 24 h, se celebrarà un concert a Onphono (antiga Sala Gaudí), a càrrec de Mamarratxu Orchestra i The Good People.
22/10/2005
23 h
Lloc de celebració
Passeig Germans Nebot
Riudoms (Baix Camp)

FIRA DE LA GIRELLA AL PONT DE SUERT
És una mostra de la vida i les velles tradicions de muntanya, protagonitzada pels antics oficis vinculats al món rural i ramader, pels treballs artesans amb el vidre, la filatura, la fabricació de mantes de llana, la ceràmica i la carbonera, entre d’altres. Hi ha cinc sectors o àrees temàtiques diferenciades: la dedicada a la girella, producte estrella de la fira (embotit elaborat a partir del xai) i a la Confraria de Sant Sebastià; la dedicada al comerç i a la vida de muntanya i les dedicades a les falles, a la ramaderia i a les exposicions.
23/10/2005
Plaça Major i zona ajardinada del Palau Abacial
El Pont de Suert (Alta Ribagorça)
Més informació: http://www.elpontdesuert.com
CORREFOC TXIQUI I ESCLAT DE LA PIULA
Dins de la programació d’actes de la Festa Major de Sant Martirià.
22/10/2005
20.30 h
Lloc de sortida i arribada: Casa de la Vila
Banyoles (Pla de l’Estany)
Més informació: http://www.banyoles.org




No Comments so far
Leave a comment



Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Aneu a la barra d'eines