<

Ja s’ha acabat la primera avaluació i ja han passat uns quants dies des de llavors. Ara puc fer una mica de valoració de com em van les coses. Al començar el curs em vaig fer una sèrie de propòsits i més o menys els he pogut complir tots!! ^^ Clar que encara queden 2 avaluacions més, evidentment, però de moment tinc un pas fet =)

Políticament no he fet gaire cosa, he anat a alguna manifestació (una la vaig convocar jo, encara que no va tenir gaire èxit, però en vaig quedar satisfeta ^^), he seguit atentament algunes votacions polítiques que s’han fet i he mantingut converses sobre política amb companyes de classe. Ja estic satisfeta ^^ (pel que fa a aquest trimestre eeh). Segurament pensareu que no és gaire… doncs no, no és gaire, però és el que té no ser militant de cap partit i que molts actes es fan entre setmana i jo tinc classe.

Tal com vaig dir, he tornat a participar al Torna a Casa i com que el trimestre m’ha anat bastant bé, he decidit fer-me voluntària de El Jardinet dels Gats, una associació que cuida els gats de carrer de Ciutat Vella i els busca adoptants. Vaig començar fa una setmana i ja he participat en una fira per vendre productes nostres, el 22,23 i 24 d’aquest mes però no hem fet gaire caixa. Tot i així hi tornem a ser el 2 i el 5 de gener de 10:00h a 19:00h al C/ Cantonada Urgell-Manso (al Mercat de St. Antoni). Hi estic molt a gust, he conegut algunes de les voluntàries i a la coordinadora la vaig conèixer a la mani que vaig organitzar jo =) Són molt maques totes ^^ A veure si puc conèixer la resta aviat =D Aquest dimarts em toca anar al Jardinet a cuidar els gats i en tinc unes ganes…=D L’aspecte de participar més en la protecció d’animals també l’he complert i com que m’he compromès a anar al Jardinet un dissabte de cada quinze, tot té pinta que continuaré complint-ho ^^

Amb tot el que he explicat, podeu comprovar que realment no m’he deixat absorbir pels estudis tant com l’any passat, perquè a part de fer tot això, també he tingut vida social 😉 (quedar amb els amics i tal) i em sento molt millor!! Però també hi ha altres coses que no he complert, com per exemple: vaig decidir estudiar 2h diàries i això no ho he complert gaire… ho he intentat però sempre hi ha algun dia a la setmana que no estudio, o ocasions en què tinc el cap com un bombo per culpa dels exàmens i ja no m’entra res i he hagut de matinar per estudiar a última hora…però em sembla que això, per molt que m’organitzi em seguirà passant, com a tots els estudiants xDDD Suposo que sempre hi haurà algo que em quedarà per a l’últim moment xD

Les notes m’han anat molt bé!!! =D He tret 8 a química I i a química II i un 6 a anglès II (són els únics crèdits que faig, però tb vaig d’oient a la resta d’assignatures i em presento als exàmens, però no compten). El 6 d’anglès no em convenç, aquestes dues avaluacions que queden l’he de transformar com a mínim en un 7 i els 8 de química ja em van bé, només els he de mantenir ^^ (però si pugen, cosa que dubto, tampoc m’importaria eeh, però el 8 ja em va bé).

Els companys són agradables i aquestes festes d’hivern aniré a l’Imax amb dues d’elles, a veure la peli nova (Ballenas y delfines: Tribus del océano) a no ser que em diguin que els interessa més una altra xD I…he descobert que al cine del C/ Bailèn encara fan Luna Nueva fins el dijous…*O* Ho vaig veure ahir i em vaig emocionar!!! *O* (no emocionar d’acabar plorant eeh, no sóc tant friki…xDDD) Encara no l’he vist i em pensava que ja no la feien a cap cine, ja estava assumint que només la podria veure baixada… però ahir vaig passar per davant i vaig descobrir que encara la fan!!!! *O* I el dia 31, suposo que tb m’espera festa grossa, a la nit =)

Apa, bones festes i que us ho passeu molt bé ^^ (i bon any nou!!)

desembre 27th, 2009 at 2:46 pm


One Response to “Un trimestre acabat!! =D”
  1. 1
      Cristina says:

    Bon Any Nou també per tu figurita.