<

Per fi he acabat el curs!!!! Ja he fet la selectivitat i ara només em queda esperar que arribi el dia 25 per tenir la nota…a veure si aconsegueixo la que necessito =| En cas que no hi arribi…intentaré entrar-hi per repesca i sinó hauré d’anar a la UdG (la Uni de Girona). De nota final de batxillerat m’ha quedat un 6,57.

Com a valoració final d’aquest curs puc dir que és bona. He complert més o menys tots els propòsits que em vaig fer a principi de curs, excepte el de planificar-me els estudis, que com sempre he acabat estudiant el dia abans dels exàmens però m’han anat bé igualment, així que ja estic contenta =)

Amb aquest curs, no deixo enrere només 1 curs sinó que hi deixo una etapa sencera…3 anys, 3 cursos. A partir d’ara tots seguirem camins diferents i pot ser que no ens tornem a veure (per això hi ha el facebook, per seguir en contacte xD). La veritat és que pensar que no tornaré a saber res d’algunes persones fa pena, però bueno, no serà el primer cop ni l’últim que em passarà. Han sigut 3 anys de batxillerat (us recordo que aquest curs estava repetint només 3 crèdits) i els 3 anys han sigut totalment diferents:

– El primer curs el puc definir com a “desmadre”. Em vaig arropenjar una mica i en algunes assignatures hagués pogut treure més nota, però per altra banda m’ho vaig passar molt bé i vam crear un ambient acollidor a classe =) (Normal, perquè érem unes 15 persones només xD).

– El segon curs (l’any passat) el puc resumir amb dos paraules: Rutina i estrès!! Mooolt estrès!! L’any passat ho vaig passar bastant malament: Havia de fer el TR (treball de Recerca), hi havia moolts exàmens molt seguits, química m’anava fatal, com que a 1r em vaig arropenjar vaig haver d’intentar treure millors notes per poder pujar la mitja, etc. Em vaig deixar absorvir molt pels estudis tot i que vaig fer viatges amb amics (Malta, Andorra, escapades de caps de setmana, etc) però realment va ser molt agoviant u.U’ Per una part penso que aquells viatges sobraven perquè si hagués estudiat més ara podria tenir un 7 de nota final,  però per altra banda necessitava aquestes escapades: m’ho vaig passar molt bé, són grans records i si enlloc d’esbargir-me m’hagués quedat tancada a casa estudiant m’hagués acabat tornant boja xDD i he decidit no arrepentir-me’n. Així com a 1r vaig estar bastant unida a la gent de classe (sobretot a un grup petit i concret), aquest curs no hi vaig estar tant…a classe tenia el meu grupet i parlàvem i fèiem conya i ens ho passàvem bé, però la vida de “fora de classe” la feia amb altres persones.

– I, finalment, aquest curs: el 3r!! El puc definir com…no ho sé exactament. Ha sigut com una mica de barreja dels dos. Respecte als estudis: M’han anat força bé, com que només repetia 3 crèdits m’ho he pogut prendre amb calma sense estrès i tot i que he fet moltes altres coses he arribat a les notes que m’havia proposat ^^ Amb els companys de classe he tingut temporades…a principi de curs em vaig “enganxar” a un grup, després em vaig mig-aïllar exceptuant 2 o 3 persones i ara cap al final he tornat a socialitzar-me amb tots una mica xD. Les relacions amb persones de fora de classe em van genials =D i pel que fa a les altres coses on m’he ficat aquest any també em van molt bé ^^ Com a voluntària d’El Jardinet dels Gats m’hi sento bé, hi estic molt còmode i ho he sabut combinar amb els estudis i vida personal =)

Doncs ho deixo aquí, que segur que ja esteu desitjant que s’acabi el post xD A veure si tinc sort i aconsegueixo entrar a la UAB (biologia) ^^ A partir d’ara començaré a construir de veritat el meu somni =)

juny 12th, 2010 at 11:24 pm