<

Ara feia mesos que no actulitzava i la meva vida ha fet un gir important. A l’anterior post vaig fer un resum del què havien sigut els 3 anys de batxillerat per a mi i vaig explicar els meus plans de futur sense tenir-los gaire clars perquè no sabia la nota de la sele, doncs bé, ara ja puc explicar com ha anat tot:

Al juliol vaig marxar de vacances a Marrakech una setmana,  a l’agost vaig anar 3 dies a Saragossa per celebrar l’aniversari d’un amic d’allà i després van venir les Festes de Gràcia, que no me les vaig perdre ^^

Respecte a la nota de la sele i la universitat,  jo volia fer biologia a la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) però no em va arribar la nota i vaig entrar a la UdG (Universitat de Girona). El primer mes anava i venia però no em sortia a compte perquè no podia estudiar i des d’octubre hi estic vivint compartint pis.

Ja fa 3 mesos que he començat la carrera i 2 que m’he “independitzat” (ho poso entre cometes perquè jo només estudio, els gastos me’ls paguen els pares) i puc dir que és un canvi bastant gran, però m’agrada =) L’objectiu d’aquestes vacances de nadal és reflexionar i organitzar-me millor pel que queda de curs, ja que aquest primer trimestre se m’ha tirat el temps a sobre entre pràctiques, treballs, exàmens i obligacions de casa; ara que ja he tingut la primera experiència de tot plegat espero poder-ho afrontar millor, anar fent coses el dia a dia i que no em torni a passar el mateix.

Una de les coses que m’ha fet més il·lusió és tenir la meva pròpia bata de laboratori, les meves pròpies ulleres, els meus guants, la meva espàtula i la meva pera!!! *O* I el millor de tot és que ja ho he utilitzat ^^ (En realitat l’espàtula i la pera encara no les tinc però me les compraré abans de començar les pràctiques de gener).

Tot i que a Girona s’hi està molt bé, viure sense la família m’agrada i hi he conegut gent genial (i en coneixeré molta més), quan hagi acabat els 60 crèdits del primer curs demanaré el trasllat a la UAB (fer els 60 crèdits és un dels requisits que s’han de cumplir per fer el trasllat).

A part de la carrera, una de les coses importants que necessito per poder-me obrir portes al “mundillo” és el voluntariat: Segueixo sent voluntària de l’Associació El Jardinet dels gats (vaig començar el desembre passat), però dedicant-hi molt menys temps; si tot va bé, al 2011 seré voluntària oficial del CRAM per vacances (fins ara només anava als Torna a casa) i tinc al punt de mira la Fundació Mona (ho veig complicat) i el Zoo (me’l deixo per quan estigui a la UAB, si aconsegueixo entrar-hi xD).

Això és tot de moment, quan tingui novetats i temps ja tornaré a actualitzar =)

desembre 29th, 2010 at 1:22 pm