Som una nació…de campions

Res, molt curt i molt breu,

Primer, ja ja, em sembla que he encertat el resultat de la porra de la closca de la poma, tot i que qui marcava i tal doncs no, però tampoc cal ser tan detallistes.

Hem guanyat. Curt i ras, patint molt, i potser fent-ho més viscut i valorat. Quin gran equip, o millor dit, quin gran jugador aquest Henry, veure com asseia en Puyol i Márquez fa pensar que és un altre crac. Doncs que vingui aquí, i ja serem imbatibles.

D’altra banda, un considera:

– guanyar la Champions serà semblant al dia que la majoria de catalans declari la independència?

– feia anys pensava que estaria molt bé establir Rius i Taulet per les celebracions pels graciencs. Veient com acaben les celebracions ja no ho penso, per molt maco que fos veure que tv3 connecta en directe, no compensa que un colla de … es dediquin a fotre gent treballadora. No hi ha excuses.

– La imatge més patètica de la final va ser, per mi, veure com feien tornar en Puyol, que ho estava celebrant amb els seus companys, al camp amb la copa perquè el rei dels espanyols i en Zapatero "Manostijeras" (en referència a l’estatutet) es poguessin fer la foto.

– I finalment, no vaig veure cap bandera espanyola. Per molt que els mitjans espanyols ara vulguin destacar "Espanya consigue…". Aix.

Bé, visca el Barça i visca Catalunya. Que l’esperit de la Champions i el del 18-F tant de bo es trobin i votem amb dignitat.



7 Responses to “Som una nació…de campions”

  1.   gracienka Says:

    És veritat!! als que l’hem encertada (amb més o menys gràcia, jeje) a la porra de la closca, què?? Suposo estem convidats a una de xupitus o algo per celebrar-ho, no?? XD

  2.   Àlex Says:

    Tens raó, gracienca, tu vas dir també el 2-1 amb pròrroga, però és igual, em penso que ens mereixem algun regalet virtual!

    Jo també vaig dir un expulsat els darrers 10 minuts i va ser els primers 10 minuts

  3.   Dolors (jo no l'altra) Says:

    A veure deixeu-me gaudir de la victòria sisplau…no vull pensar en l’estatut, em molesta.

  4.   Gracienka Says:

    Un regalet virtual també m’aniria bé, jejeje ara que la ronda de xupitus/cubates/pilutassus diversos no se m’oblida, nono…

  5.   papa oso Says:

    …i dema potser que tinguem a Colon com ciutadà de Catalunya!.
    Dema es fan publics els resultats de la recerca de l’ADN del Colon.

  6.   Oriol Says:

    Eeps Àlex!
    Sí, ja sé que arribo a misses dites al bloc… però no per això vull deixar de saludar. L’enhorabona i que duri!
    Entretant… que si Euskal Herria, que si ERC ja no està al govern, que si Champions…
    A propòsit de l’Estatut, aclariu-me una cosa: votar no al Senat hagués només ajornat el referèndum o hagués portat més conseqüències en la seva tramitació? Quins motius va portar ERC a abstenir-se? (Carretero era partidari de votar no).
    Visca el Barça! Que per cert, fins i tot envoltat de seguidors de l’Arsenal, i havent begut com ho fan ells, ningú va haver de presenciar cap lamentable destrossa urbana…
    Salut i gols!!
    Oriol

  7.   Àlex Says:

    Eps, Oriol (un amic meu que viu a Belfast),

    Votar no a l’estatut al senat només hagués servit per allargar el període d’inestabilitat que tenim, atès que hagués retornat al Congrés, no s’hi haguessin pogut fer tampoc modificacions i en acabat hagués estat aprovat. Per tant, guanyar temps per no res.
    A més a més, crec que hagués fet que la campanya dura que en Zaragoza ha engegat dient que votar NO és votar amb el PP i contra catalunya s’hagués agreujat. De vegades cal ser pràctics i responsables a la vegada. Així, sigui quin sigui el resultat del referèndum, podrem votar abans a la Generalitat i acabar amb el soroll de fons.
    Sempre és millor votar amb els catalans NO que amb els espanyols, no?
    Merci per entrar el bloc (algun dia et demanaré un article sobre Belfast i ja et tergiversaré el títol, ja ja), clar que hauràs de tornar a entrar per llegir la resposta, d’això se’n diu fidelitzar.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines