Xafogor i xafarderia

Aquest estil de títol l’he manllevat d’aquellscapítols de l’Escurçó Negre III.

Sí, fa xafogor, la que et dóna mandra tot eldia, la que fa que qualsevol cosa costi més. Què hi farem?

Bé, la part de xafarderia prové del passatdissabte. Els dissabtes Can Vall, a la Plaça Rovira, està tancat, així que vaig decidir-me per a anar aesmorzar a la Plaça Virreina.Casualitat? No, causalitat. S’hi casava un amic ben conegut per tothom. I vaigpensar anar a comprar el diari al carrer Verdi i fer un cafè amb gel al Cafè dela Virreina. I,un cop allà, ja veuríem.

Arribo a les 11:50. Veig un noi que sembla enRoger però no vesteix com en Roger. I al seu costat l’Eduard fent fotos.Felicito en Roger i me’n vaig a fer el cafè. Mentrestant, van arribant enTorradet i na Gresca, castellers, geganters i uns quants diables.

Entren a l’Esglèsia. No veig gaire bé la núviani hi entenc de vestits, així que no espereu que faci comentaris de moda. Quedoamb un amic que corre per Gràcia i m’ha enxampat fora de casa, petem la xerradaa l’ombreta de la Plaça. Començaa sortir tothom. Els Castellers fan un pilar (diria que de cinc, sóc lluny i noho puc comptar bé), els gegantons fan un ball al voltant dels nuvis i elsdiables (la Vella)fan una petita dansa lluny dels vestits de mudar no fos cas. Per acabar, unatraca (Déu n’hi do com ressona).

El més curiós és veure la cara dels guiris queestan a la plaça. S’ho miren com pensant, caram, com són els casaments de Gràcia.I fan fotos. I arribaran als seus llocs i ensenyaran les fotos dient que hanassistit a un casament antropològic de Gràcia, que allà tots els casaments sónaixí (el curiós costum de generalitzar a través de la nostra experiència), jaja.

Aprofito per anar a felicitar en FrancescVilaplana, que enguany serà el pregoner de la Festa Major, quina gran tria iquina gran persona!

Bé, això és tot, ara anirem seguint el blocdels nuvis, esperant que puguin sortir de l’aeroport. És veritat, com som els d’Esquerra,sempre reivindicant l’aeroport. Per cert, a l’emblema d’Ibèria hi ha unacorona. Curiós, no?

Per últim, saludar en Lluís, un company d’Esquerra i químic, també. Bon currículum, je je. Ara ha obert un bloc sobre la seva feina de regidor a Viladecavalls. Endavant, Lluís, com més serem, millor ens explicarem!! Salut i República!



2 Responses to “Xafogor i xafarderia”

  1.   Lluís Says:

    Eps! Gràcies per enllaçar-me!
    Ens veiem al setembre. Bones vacances a tothom!

  2.   Àlex Says:

    Bones vacances, nano!!

    Salut i República!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines