La Síndrome del bloquestrès

Aquesta definició és meva, per tant, té uninterès científic relatiu. El cert és que aquests dius d’estiu ipseudovacances, la companyia de Gràcianet és molt bona, quan estàs a casa i a l’ordinador!

M’explico. Et lleves, vas a esmorzar a unaterrasseta de Gràcia amb el Punt i vas llegint. Arribes a casa després d’havercomprat una miqueta (pà i una mica de fruita), i mires l’ordinador. Tres nousposts, i tots semblen interessants. I respons. I llavors entres en una dinàmicaque et fa que cada hora i mitja et vas connectant regularment.

Tens una bona discussió amb en Luisan (sé quetinc pendent resposta i sé que se m’estan acumulant, je je) que cada mitja hora t’ofereixresposta. Realment enganxa. En Maurici continua penjant bons vídeos i lesconverses amb Polònia. Quatre blocs diferents parlen del Pla de Mobilitat i t’obliguena respondre, perquè vols i perquè és interessant. En Vives (el guardià) opina atots sense parpallejar. I vinga, aquests dies comencen nous blocs que volsseguir una mica. En Tato (el rincón del diván encara no ha començat, no?), enOtch, na coquine, etc. I sort tenim que alguns blocs es fan a mitges, que sino!

I vols seguir com va el viatge de la Montse i en Roger. I enGreips ha tornat, l’eduard, en Xavi i en carlemany semblen estar absents. I enyores el mussol i la lluna. I la Dolors i la Gracienka fan algunapunt de vacances perquè no les oblidem (com si fos tan senzill, :-)!). I en Crazyfa aparicions puntuals, en roger (20g32) els dels qui escriu quasi cada dia. Ien Winston et fa agafar por dels cambrers, ja ja. I decideixes no escriure a la Línia del Otch perquè no etsgaire objectiu, de moment. I tot esperant creuar-te gent amb la samarreta per Festa Major (serà algun dels anònims blocaires que no coneixes?)

Vaja, que tot plegat es fa molt complex deseguir. I ara, la tortuga ja corre (si corre gaire una tortuga) per aquí. Itransversal ha canviat el format! I el pitjor, je je, és que no tens temps d’escriureen el teu bloc. A menys que expliquis les teves sensacions prèvies a la Festa Major. Sort que lasetmana podré començar el “Diari d’un conseller per Festa Major”.



18 Responses to “La Síndrome del bloquestrès”

  1.   Gracienka Says:

    Una bona repassada a l’actualitat blocaire, si senyor 🙂 Quan estigui en algun bonic bar d’Amsterdam, ja faré un pensament per a tot Gracianet i els seus components, promès!! 🙂

  2.   Dolors Says:

    ets un solet:-)

    colta jo no sé si aquest diari el prodràs actualitzar gaire:-) en tot cas molta sort!

    marxo demà al migdia i torno dilluns…com a molt tard ens veiem al pregó!

  3.   Àlex Says:

    Així sigui,

    en tot cas content que hagis fet unes bones vacances i en continuïs fent, ens veiem al pregó, jo seré el que li tocarà estar al balcó del costat, ja ho veuràs, je je

  4.   Àlex Says:

    Gracienka, també ens veurem per festes, no? com va quedar el tema d’un sopar?

  5.   Gracienka Says:

    Ieps Alex, pos jo torno el proper dijous 17, o sigui que aquell cap de setmana ja voltaré per les festes i estaré per Bcn, que he d’arreglar encara algunes cosetes de la feina, l’Inem i tal…per tant, quan volgueu ens veiem i de nou la fem petar !! 😉

  6.   Àlex Says:

    Com deien a no sé quina pel·lícula de Setmana Santa, que així s’escrigui, que així es faci!!

  7.   Dolors Says:

    jo m’apunto!!

  8.   vives Says:

    Jo ja sabeu que a qualsevol reunió per discutir, elaborar i arriba a conclusions (o no) per el be de Gràcia, el pais i la humanitat en general, sempre a punt i predisposat

  9.   Àlex Says:

    Caram, tothom semblava estar com de vacances, però ara sembla l’anunci dels donettes, parles d’un sopar i et surten blocaires de sota les pedres!
    😉

    Nanos, que s’acosta la festa major!!

  10.   coquine Says:

    Siiiiii cert!!! Com enganxa això!!! Vinga a mirar a veure quins posts nous hi han, a opinar i a pensar en que poses al teu propi, hihi, estres, estres blocaire…

    Per cert… No hi seré per festes :'( marxo divendres cap a Andorra a pasar uns dies… oooohhh i un altre any que em perdo les festes… jooo…

    Fareu fotos oi?? Això va sobretot per tu Gracienka!!! Que jo desde Andorra aniré mirant, opinant i escribint posts 😉

    Kissitus a tots!!!

  11.   Luisan Gelpérez Says:

    Espero encarecidamente tu respuesta estimado espardeñaire impenitente (juasjuasjuas) …. se hacen aburridas las mañanas en la redacción con pocas noticias y sin discusiones bizantinas…….

  12.   Àlex Says:

    Eh, Luisan, tranquil, ara que ho estaves fent bé no espatllis un bon debat per voler anar de sobrat (je je) i començar a faltar al respecte.

    La veritat és que si no t’engego és perquè en el fons em recordes a un bon amic meu i encara t’agafaré carinyo i tot. Però no ens passem.

  13.   Luisan Gelpérez Says:

    Jolines…que susceptible….yo lo de “espardeñaire” lo decía con todo el cariño tal y como indicaba el “juasjuasjuas” y sin ningún ánimo de faltar al respeto de nadie y menos a ti -por la cuenta que me tiene, que si no me quedaré con las ganas de seguir con el debate de altos vuelos-…..supongo que no manejo vuestros códigos, pero no te preocupes que ya aprenderé. De todos modos, en castellano se suele decir aquello de “el que se pica ajos come” (juasjuas) ¿o debería poner jeje? (evidentemente, esto también es broma, así que no te sulfures estimado contertulio, que hasta había pasado por mi mente invitarte a una birra – no enveneneda eh??- con motivo de las próximas fiestas de gracia)

    Po cierto, si no uso smileys – a parte de que piense que son una muestra de homosexualidad latente- (nueva broma) es por que como dijo Lupe no se hacerlo (que se le va a hacer, a veces hasta yo tengo limitaciones)

  14.   Winston Says:

    Totes aquestes birres i sopars que voleu fer els podeu fer a la plaça de la Vila. A la barra dels Castellers

    I de pas la colla farà una mica de calaix 🙂

  15.   Luisan Gelpérez Says:

    No se no se, que yo al final hasta os tengo un poco de miedito…..

  16.   Àlex Says:

    No pateixis, Winston, que més d’una en caurà allà, que teniu uns cambrers molt simpàtics, 🙂

  17.   Jürgen Says:

    @ Luisan:
    Cuidado si vienes a Rius i Taulet, que los castelleros sirven cerveza rara. Contiene una droga que no hace “pitxar” sino “pinyar”. Al final acabarás sumergido en una banda folklórica!

  18.   Àlex Says:

    Encara veurem en Jürgen i en Luisan fent pinya plegats. Hi ha dues oportunitats: la baixada del pilar caminat, el dissabte 19 a les 20:00, i la trobada castellera del diumenge 20, les 12:00.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines