Jo també vull un estat propi

Sí, desacomplexadament i amb el cap ben alt, igual que el nostre regidor i molta altra gent dels països catalans, m’afegeixo a la campanya d’en Xavier Mir, i us encoratjo a fer-ho.

Podeu veure la seva pròpia explicació

No és casualitat que el català sigui la segona llengua als blocs i que la política sigui un dels temes prioritaris. No és casualitat que a les portes dels homes dels lavabos de la Facultat (vaja, els que visito, no sé si els de noies són així), on haurien de parlar les hormeones o bé l’altre clàssic de criticar els professors es parli del país i de la independència.

S’acosta la Diada, més que mai, tot i la campanya electoral, tot i un Estatut mal fet, crec que és moment de dir molt alt, des de Gràcia, capital dels Països Catalans del 15 al 21 d’agost, que som una nació i som capaços de reivindicar que volem els mecanismes per ser un estat normal, que volem l’autonomia de Portugal i la interdependència d’Holanda, on el President del Parlament seuria al costat del president del Barça i no al costat d’un ministre espanyol, on la preocupació no és que en fem d’una bandera, l’espanyola, uns dies l’any, si no en quina lleixa internacional es desa durant tot l’any.

Però encara no som un país normal, no?

Per cert, també crec que val la pena destacar la celebració que farem de la Diada Nacional a Gràcia, el divendres 8 de setembre, a les 19:00 a la Plaça de la Vila. Fa tres anys que es fa (els que fa que està Esquerra) i cada cop reuneix més gent. Hi som tots/es convidats/des.



23 Responses to “Jo també vull un estat propi”

  1.   Dolors Says:

    jo també el vull!

    segurament hi seré escoltant en un raconet amagada als col·legues de l’orfeó gracienc…

  2.   Àlex Says:

    Vinga, com més serem més riurem, i a més l’orfeó pinta molt bé, aquella “gallina de piel” (que deien aquells) de sentir els segadors a la Plaça de la Vila.

    Mirarem doncs als racons, 😉

  3.   Àlex Says:

    Per cert, si ho entenc bé el que cal fer és fer un post amb el lema de títol.

    Ara, de moment, si es cerca “Jo també vull un estat propi” a Google, hi ha 56700 resultats (cercant per frase exacta, entre cometes). Crec que aquest és part de l’efecte que es vol aconseguir.

  4.   Dolors Says:

    que no les cantonades:-P

  5.   Àlex Says:

    Evidentment, t’havíem entès, ja ja, 😉

  6.   vives Says:

    Home, no cal recordar un principi. Un cientific es un cientific. Pensar que el catala es la segona llengua als Blocs es estupid.

    Qualsevol entitat que digui això, automaticament deixar de tenir credibilitat per a mi.

    Jo no pateixo ni infantilisme ni cretinisme per tant vec la lluna i ser que els meus desitjos son ilusions no realitats.

  7.   Àlex Says:

    Podria estar d’acord amb tu, però el cert és que al menys no ho ha dit una entitat catalana, on sí es podria caure en el que comentes.

    La dificultat d’estudiar Internet la sabem tots els que ho treballem, però això no treu que hi hagi aproximacions més bones que d’altres. Crec que el criteri que tria NITLE pot ser bo o no, però crec que això dels blocs ha tingut molt d’èxit al nostres país. Podríem preguntar-li a la Delegació del Govern de madrid, que en això de comptar gent en manifestacions en saben prou.

    Potser la reflexió hauria de ser que potser, a nivell exhaustiu no som el segons, però és ben clar que nivell qualitatiu, la proporació de blocs per habitant és més elevada. Jo, perquè vull (com deia aquell), ho atribueixo a la necessitat de saltar-se els mitjans tradicionals i el seu cert desprestigi i, també, que en països amb conflictes pendents, com el nostre, hi ha més coses per dir i més ganes de poder-ho fer.

    Si el barça és més que un club, Catalunya és més que un bloc!!

  8.   vives Says:

    El estat amb menys adulteris per capita es el vatica.
    El numero de blocs per capita no se si es mes alt o mes baix a catalunya que a escocia, irlanda o les malvines. El que si se es que el credit cientific que em mereix NITLE es mes petit que el credit que es mereix la meva tarja devant la caixa.

    Pregunta: quin es el estat amb mes pederastres per capita.

  9.   Àlex Says:

    Vives, suposo que no és el mateix dir jutjats, condemnats o o gent que ho és. En tot cas, miserables. No em distreguis el fil del bloc, :-)!

    Jo no deia que NITLE fos infal·lible, jo crec que els intents de trobar un algoritme fiable per a trillar i mesurar Internet és el que és interessant, com el que comptava estrelles agafant un quadrant i feia l’extrapolació.

    M’explico per on volia anar, quan jo feia BUP, a Geoeconomia parlàvem de països avançats en funció del consum d’H2SO4 (àcid sulfúric). A la Societat de la Informació o el Coneixement, diguem-ne com vulgueu, el que es mesurarà serà el nombre de webs, blocs, servidors i bases de dades per càpita.

    Crec que és important que fiables o no, algun d’aquests americans deu haver pensat: catalan? aquesta és la gràcia per mi de l’estudi, que si l’haguessin fet els de Softcatalà els haguessin dit de tot els de la COPE o bé en boadella o l’espada. Però és una manera més de ser present al món.

    Algun dia, en lives (un paio anglès joc de paraules) preguntarà al seu bloc de sacramento: quin és l’estat amb més blocs per càpita? i algú dirà: Catalunya. I sí, els desitjos es poden confondre amb la realitat, tot depèn del que facis per a que es compleixin. Alguns en diuen infantilisme, jo més aviat en diria tenir clar on vols anar i adaptar el llenguatge per tenir tot això avançat. De tota manera, seguint el teu post, m’estic pensant un post que es dirà DEFINACIONS.

  10.   Gracienka Says:

    Jo seguiré els savis consells del meu valorat Pentagrama, i li faré companyia divendres, en el seu raconet, escoltant l’Orfeó i el discurs que toqui…per cert, em sumo a la campanya, tot i que les autocrítiques catalanes i nacionalistes també brillen per la sdeva absència, que molt queixar-nos, i a la hora de la veritat sempre ens acabem abaixant els pantalons, i donant un potet de vaselina a Madrid, no sé si m’explico… 😛

  11.   Àlex Says:

    Us trobarem, no patiu!!

    Gràcies, Gracienka, t’expliques, ara veig que estàs conreant el tros perquè vingui la Dolors a recollir, ja ja!!

  12.   Gracienka Says:

    Òndima Alex, no se t’en escapa una eh?? mira que ho he volgut fer subliminal, i nen, ja m’has desmuntat la tàctica 😉

  13.   Dolors Says:

    ei, ja he recollit la pedreta!!

    ai com desafinin:-) (preocupació dirigida no només cap als cantants…se m’enten?):-)

  14.   vives Says:

    Abans et contestava el teu comentari de les 18,20 pero es el tercer comentari que em desapareix avui. Ara no tinc temps de repetir-ho tot pero si et dire que les opinions de mister youlive tambe son interesants .

  15.   Àlex Says:

    Hi ha problemes, nois, la veritat és que els comentaris s’actualitzen tard i de vegades no apareixen. La pàgina de blocs sí que va millor, però recordo un moment que a la principal de gracianet tenia igual nombre de visites que de comentaris, i això no és normal, no?

    Em sap greu, vives, ja ho escriuràs.

    Gracienka, ja ja, jo també ho he fet algun cop, provar de picar-la i per això ho he pillat, ;-),

    Perdona’ns dolors :-), volem un estat de bon rollo! Cantaran bé, potser desafinarem els consellers, però, l’emoció i el no saber, sempre ens pots donar un cop de mà, 🙂

  16.   Dolors Says:

    Com que no tinc Bloc propi ( per mandra, soc incapaç d’obligar-me a escriure amb certa assiduïtat i tampoc obriràs un bloc per escriure-hi cada dos mesos, no ? ) he pensat que m’hi aniré adherint a tots els que trobi.

    Dolors Martínez ( l’altre Dolors, vaja )

  17.   Àlex Says:

    Ei, Dolors (l’altre, ja ja), això també és casa teva, bona pensada!!

  18.   Dolors Says:

    era una brometa fàcil, tot sonarà molt bé:-)

    (Dolors, la que té bloc i no li fa mandra:-)

  19.   Àlex Says:

    Uix, començo a liar-me, doncs res, que estem tots d’acord i que ens veiem demà a la Plaça de la Vila

  20.   papa oso Says:

    Viveeeeeeeeees: Jo no pateixo ni infantilisme ni cretinisme per tant vec la lluna i ser que els meus desitjos son ilusions no realitats.

    No es tracta de ser infantil ni creti, es tracta de si no estas d’acord amb una cosa lluitar per canviar-la. Si tothom fos com tu encara viuriem en estats feudals. Gracies a gent infantil i cretina ara tenim un regim d’igualtats i drets que es molt millor que el que teniem fa 250 anys. Es tracta de lluitar per aconseguir els canvis que tu desitges.
    Jo dono gracies al mon per que hi hagin cretins infantiloides con el Subcomandante Marcos i com l’Alex.

  21.   Àlex Says:

    Vaja, papa oso, no sé si per tu això és una floreta però per mi sí. Hi ha gent que fa feina positiva a les escoles, educant els seus fills i n’hi ha d’altres que posem el nostre granet de sorra a la política. I per molts anys!

  22.   papa oso Says:

    Alex…nop!… encara que cregui que la politica es dolenta i no que nomes es la morfina del poble si crec que la lluita politica es una posibilitat. No mágrada… pero millor lluitar des de la politica que tocar-se els ous a casa. La politica com a forma de lluita es legitima, pero no li veig legitimitat des de cap altre angle (parlo del que avui es considera politica – teatre, no del concepte grec de la politica)

  23.   Àlex Says:

    Ei, papa oso (t’esborraré un dels dos missatges, de vegades sembla que no te l’ha acceptat, actualitza el navegador i veuràs si l’ha escrit o no)!

    Crec que el joc polític pot ser la morfina del poble, però no la política, cada cop distingeixo més perquè tinc la sensació que el que allunya és el joc i no la qüestió en si.

    Estic amb tu en que cal distingir per no treure mèrits i neguits.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines