Gràcia a les llistes d’Esquerra!!

Ahir hi va haver congrés regional d’Esquerra Barcelona per escollir les llistes. Sí, és probable que no ho hagueu llegit en cap mitjà de comunicació. Un dels pocs partits (em deixo EUiA perquè no sé com ho fan ells) que ho fa de manera assembleària i a partir d’un procés on intervenen els casals de districte i els seus primers escollits apareixen en els primers llocs, però això no és notícia, sembla.

Evidentment, el número 1 és en Jordi Portabella. Una bona anàlisi de la llista el podeu trobar aquí, al bloc d'en Macian o aquí, al d'en Pere Quark.

El resultat de la llista és contundent des del punt de vista de Gràcia. Els tres regidors amb vinculació amb Gràcia hi apareixen. En Xavi Florensa va el número 3, en Ricard Martínez el número 4 i la Dolors, tot i que de forma simbòlica per donar suport, va el número 40. Això permet dir que repetiran tots dos, en Xavi, que ha estat regidor de joventut i en Ricard, regidor-alcalde de Gràcia. Una molt bona notícia. 

Però és que a més a més, la representant de les JERC i actual consellera de districte de Gràcia, la Sandra Vélez, va el número 9. Anirà d’un pel que entri o no en primera instància, tot està per fer i tot és possible, que deia el mestre de les paraules. 

En Roger Gispert, actual conseller, també va a la llista, en el número 31. També dues gracienques més, la Laura Maristany (25), secretària de política municipal i la Núria Pi (30) hi apareixen. 

No em vull deixar un independent que surt a la llista, en el número 19, una persona que conec i he tractat força i que em fa especial il·lusió que ens vulgui acompanyar, en Salvador Barrau (19), veí del Coll i president de la seva Associació de Veïns i Veïnes, una persona que fa molta feina pels barris del Nord de Gràcia. 

I sí, d’acord, jo també hi surto, una manera de donar suport en el meu compromís amb Esquerra i Gràcia, en el número 20. És el primer cop que vaig a una llista, i evidentment fa il·lusió. No sortiré, ni ho pretenia. Sé que encara tinc força coses per aprendre i em sembla just continuar-ho fent al districte. 

Esquerra és l’únic partit que jo sàpiga que ja hem votat els propers consellers, els diem a la societat que encara que no hi hagi elecció directa ja sabem qui estarem al proper consell plenari treballant pel districte i pel país. La Sandra, en Roger i jo fem un bon equip, jove, però amb coneixement. 

Bé, això és el que volia comentar atès que no he llegit en cap mitjà.



4 Responses to “Gràcia a les llistes d’Esquerra!!”

  1.   Lluís Soler Says:

    Ànims i endavant a tot l’equip d’Esquerra-Gràcia, que només falten dos mesos. Com deia aquell, ara més que mai, sense descans i fins a la victòria sempre! Felicitats a totes i tots!

  2.   Àlex Says:

    Hola Lluís!
    igualment, company, ja llegeixo com les gasten pel teu poble!!

    Per cert, sí que haig de dir que surt un breu al Punt, amb una foto on se’m veu part del nas, ja ja

  3.   Pere Quark Says:

    Hola Àlex!

    Bona anotació, m’ha agradat. En Macian també ha dedicat una anotació al congrés d’ahir.

    Pel que fa als mitjans, vam sortir al vespre a BTV, però TV3 ens va tornar a ignorar. De fet, la informació política a TV3 ha caigut en picat en qualitat i quantitat. I sobre BTV… A l’informatiu de la nit, l’alcalde Hereu va sortir en 4 notícies (la festa de la sopa de Nou Barris, la inaug. del centre Pepita Casanellas, el Rally de Sitges -on donava la sortida- i fins i tot a l’acte de la Sagrada Família, que era un acte contra ell!!!). Increïble, la campanya d’imatge que li estan fent. En fi, sort dels blocs…

    Bona campanya a Gràcia, us desitjo que traieu uns magnífics resultats!

    P. Quark

  4.   Àlex Says:

    Merci, Pere, ha afegit la teva anàlisi al text, bona, m’ha agradat.

    Tens tota la raó, sort dels blocs, deu ser que no els fa gràcia que la llista creix amb el suport de gent que abans eren del seu àmbit.

    Salut i blocs!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines