Independent número 200, felicitats

Bé, acabo de llegir l’Independent d’aquesta setmana. Felicitats per la celebració i per com ho heu celebrat. No us el perdeu, atès que fan un experiment: Gràcia és independent després d’un acord amb Barcelona. Un joc molt interessant al qual ens hem prestat a jugar força gent. M’agrada el resultat. I m’agraden molt els articles de l’Eva Piquer, en Pere Martí, en Jaume Clotet, en Jordi Fàbregas, i potser el millor seria el del Ricard Estruch. Paga la pena llegir-ho. 

Sí, a la part habitual hi ha una entrevista al Portaveu d’Esquerra al Districte, je je. Com en tota entrevista, mai acabes d’estar del tot satisfet, però crec que en aquesta recull molt bé allò que dic. Potser a la part del plenari de l’habitatge no acaba d’entendre’s massa que quan dic que els partits han primat el joc polític em refereixo als altres, que Esquerra volia fer un plenari, això ja ho sap tothom, o, per si de cas, tornem-ho a dir. 

Quant a l’aposta dels resultats, tenint en compte els resultats de les municipals del 2003, crec que estem en condicions d’arribar a segona força, ja faré un dia un article amb dades de creixement i tendència. 

PSC 15.778 25,64

CiU 15.435 25,08

ERC 11.010 17,89

ICV 9.335 15,17

PP 7.517 12,22



8 Responses to “Independent número 200, felicitats”

  1.   greips Says:

    creus que erc pot arribar a segona força? desbancant a qui? pq jo, personalment, crec que pot baixar a la 4a :-O

  2.   Àlex Says:

    Greips,

    encara estem fent els números, però el PSC porta moltes eleccions baixant i crec que els tornarà a passar. Nosaltres, crec que si ens sabem explicar tot el que hem fet a Gràcia i surt ben reflectit als mitjans, pujarem a Gràcia. Hi haig de donar més voltes. Crec que Esquerra i PSC tindran un vot similar, vora el 20-21%. Evidentment hi haurà molts més factors a considerar.

  3.   Àlex Says:

    I tenint en compte que sóc optimista de mena, diguem-ne, no perquè toca dir-ho.

  4.   cani Says:

    De on surten el números? Per fer una hipótesi.

  5.   greips Says:

    @alex,
    i a qui li col.loques els vots perduts del PSC? a ERC i IC? o a Ciutadans?

    Es a dir, segons tu CiU es manté o baixa poc, PSC baixa bastant, ERC i IC recullen vots del PSC… e imagino que PP manté i apareix Ciutadans?

  6.   Àlex Says:

    Uix, doneu-me una mica de temps, crec que aquest cap de setmana tindré una mica de coll, si demà no em llevo tard, 😉

  7.   eloi Says:

    A Gràcia som independentistes de mena i per aixo és normal que hi hagi gent que vulgui anar més lluny i de veritat. Lo del Independent esta be, pero on ens porta. A on estem. Així de senzill i així de trist.

  8.   Àlex Says:

    Eloi, crec que tens raó en moltes coses del que dius normalment, però crec també que hem de tenir cert marge de “divertimento” diguem-ne, i tot i la seriositat dels temes cal saber també posar una peça d’humor, no per reduir-ho a l’absurd, com alguns pretendrien sinó més aviat per a fer un altre tipus de pedagogia.

    És com una treva vital que ens permetem tots plegats.

    Salut i merci per escriure!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines