Precampanya, missatges i nova web de campanya, Portabella.cat

Avui falta un mes per les eleccions municipals al nostre país i també a Espanya.

És hora, doncs, de començar a explicar encara més allò que s’ha fet, en alguns casos, i allò que es vol fer en tots. 

Per als qui com jo, ens agraden les coses ben endreçadetes, he creat una categoria (les podeu trobar a la dreta) on classificaré els articles de campanya, anomenat Campanya Municipals 2007. 

Mentrestant, l’activitat sociocultural a Gràcia no s’ha aturat. El dijous passat es feia un acte de l’ACAPS (Associació Catalana d’Ajuda al Poble Saharaui), el dissabte començava una reeixida Mostra d’entitats, en un nou emplaçament, als jardinets, molt acollidor i amb força gent, possiblement més diumenge que dissabte. Potser el dissabte tot ho va afavorir, com ara la trobada de Trabucaires i l’original commemoració de la Revolta de les Quintes, un capítol de la nostra història que té a partir d’ara una representació pròpia. Des del balcó de la Plaça de la Vila, la veritat és que era eixordador. 

Des de Gràcia, s’ha demanat incloure el Coll dins de la llei de barris, que ens permetria obtenir ajuts per embastar molts dels temes que porten molts anys pendents, que tot i que s’han començat a redreçar, necessitaran més temps. Esperem que se’ns adjudiqui, seria una eina molt potent. 

La meva opinió sobre el primer debat entre alcaldables la trobareu aquí, a la Tortuga.

Aquests dies s’estan llençant propostes molt potents.

 

          En Portabella va parlar d’infrastructures, de la connexió del Trambaix i el Trambesós. També d’un projecte molt interessant, la concepcio en xarxa i quadricular d’autobusos, que permetria una millor freqüència i optimitzar recursos i millorar el servei actual.

 

          En Portabella ahir, en una xerrada al Consell de la Joventut de Barcelona, va proposar dues propostes potents de joventut: obrir els poliesportius fins la matinada, com a espais d’oci alternatius. També, juntament amb en Xavi Florensa, va recordar des de quan Esquerra demanava que s’obrís el metro de nit, amb retalls de diari.

Per cert, veig que està activa la pàgina de campanya, Portabella.cat, on surten els blocs i tot. 

M’agrada aquest estadi on es parlen de propostes i el joc polític no és el principal protagonista. No m’enganyo, però, tots sabem que en algun moment arribarà.

 

Aquest moment permet lligar ideologia i programa.

Dues píndoles més d’ideologia que tenia pendents, que se sumen a les de mercats, aeroport i transport públic.

sobre el mercat laboral de la ciutat

i sobre espais públics i verds de qualitat

 



2 Responses to “Precampanya, missatges i nova web de campanya, Portabella.cat”

  1.   Dolors Says:

    pel meu gust una mica sobreactuat sobre tot en el segon video (d’espais) per cert, t’has liat amb l’ordre:-P…

    Del primer video (treball) no em sembla óptima la imatge que dóna amb el look del traje carrincló i de colors poc afortunants + cabell li dóna un punt com poc higiènic…i amb això no m’estic ficant amb el candidat, però si crec que la imatge que dóna és millorable…trobo arriscadíssim el comentari de l’aigua li dóna una nota negativa al discurs i també a la seva imatge…

    són opinions, però no entro en continguts, això ho deixo per més endavant pq. la pregunta que faré serà:
    – pq. us hauria de votar?

  2.   Àlex Says:

    Uix, tens raó en l’ordre dels vídeos, podria dir que ho feia expressament per comprovar si els veieu, però no és així. A partir d’aquí ja no estic tant d’acord.

    El perquè votar provaré de donar-lo en un article que estic treballant. Evidentment, hi ha molts motius, us els aniré desgranant a poc a poc. I centrats en Gràcia, per part meva, que és el meu principal camp de joc.

    Sobre qüestions d’imatge, jo no hi entenc gaire però crec que potser no és tant com dius, si mires tots els vídeos et fixaràs que va canviant l’estil.

    El tema de l’aigua, jo crec que és una expressió que qualsevol de nosaltres podria haver dit en un moment o altre i per un indepe és normal, i en Jordi és l’únic candidat independentista.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines