Sobre en Piqué

Molt curt i molt tard.

Una reflexió que em sembla important sobre la dimissió d'en Piqué. Ha dimitit com  a president del PPC pel motiu que s'ha sentit desautoritzat pel seu partit per la gestora proposada per l'Acebes.

Però no ha dimitit pas per la política del PP, ni pels atacs a Catalunya, ni per l'Estatut, etc., a diferència del regidor del PP de Berga

Ho dic perquè abans que es vulgui beatificar en Piqué o es digui que era catalanista i tal i qual, cal considerar que és una decisió personal del càrrec orgànic.

Hi seguiré donant voltes. 

 11 Responses to “Sobre en Piqué”

 1.   20g32 Says:

  Te un atac de banyes!

 2.   Dolors Says:

  Ei! per fi !!!
  El conseller Tresserres en un concert, ja era hora que els polítics d’esquerra es deixessin veure pels teatres i auditoris…cosa rara,rara!
  Va ser ahir a Cantonigrós, per a celebrar els 25 anys d’aquest festival!

  Per cert recomano el proper concert a la seu del Districte de Gràcia que actua el meu antic cor…el Cor Jove de l’Orfeó Català….

  Ah i el Piqué no es pot beatificar d cap manera que com diria una lletra de salsa:
  lo tuyo no tiene perdón!

  pd:Àlex un pto!

 3.   greips Says:

  Em segueix semblant un els polítics catalans més vàlids… per sobre de la majoria dels que formen part del Govern. Per sobre de tots, segurament.

  No compartim en absolut ideologia, però és un paiu a qui respecto per la seva coherència, capacitat de temporitzar i respecte al parlar.

  A veure què en fan d’ell ara al PP, on definitivament s’imposen els ultres :-O

  Fa anys que penso que si en Piqué hagués acabat a CiU en comptes de al PP ara no hi hauria tripartit. Però això ja é creença personal, encara que compartida amb bastants.

 4.   Dolors Says:

  que has emorzat?

 5.   20g32 Says:

  Greips, en part et dono la rao i en part em nego a donartela… M’explico en Pique va tenir moments de bon politic fins fas 2 o 3 anys que se la va envainar, va tragar, va fer el llepa… i ara tard i malament dimiteix…

 6.   Àlex Says:

  Greips, separa bé la persona de la ideologia, entenc el que vols dir, però també crec que tots hem de ser conseqüents amb les decisions de cadascú. És lògic que algú triï si estar a CiU o PP? són mercenaris de la política, com els futbolistes?

 7.   Dolors Says:

  i a mi no em dius res?:-(

 8.   Àlex Says:

  Uix, tens raó, saps quin dia és el concert que dius?

 9.   Àlex Says:

  Cani,
  no puc entrar com al teu bloc

  http://ccuc.cbuc.es/cgi-bin/vtls.web.gateway?bib=0067-56660&conf=080000++++++++++++++

  i
  http://ccuc.cbuc.es/cgi-bin/vtls.web.gateway?authority=0767-34580&conf=080000++++++++++++++

  però per consulta

  Si vols te’l puc agafar de l’Autònoma

 10.   greips Says:

  @alex,
  si és lògic triar entre CiU i PP? si vols poder si… CiU anava de baixada i PP de pujada, és lògic que triés PP. Però si l’escoltes a poc a poc, el seu discurs és CiU (canvia espanya per catalunya i jatà).

 11.   Dolors Says:

  EO DISSABTE!!!! AKEST DISSABTE A LES 19:00H AMB UNA CORAL D’IRUN!!!!!!!!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines