Oli en un llum (I)

Aquestes 36 hores han passat moltes coses, i tots ens hem plantejat certes dependències i conceptes. Certament he tingut sort amb el fet que he tingut llum, però no així els pares, família i amics. Coses que m’he plantejat:

 

  1. Com tot depèn de l’energia, d’allò que podem tenir accés, tot és una màquina que necessita funcionar.
  2. A la feina vam tenir sort, a Sant Martí, i hi havia llum, però si no ja podíem agafar i marxar també. Que som virtuals!!
  3. És una vergonya el que ha trigat l’Abaceria a tenir un motor. M’hi vaig passar ahir i avui he tornat quan ja tenien llum. Evidentment, diversa gent em preguntava com si estigués al govern del districte, canvis de xip que costen, i jo després d’explicar que ara estic a l’oposició, deia que ja no tenia massa a fer tot i que vaig provar de parlar amb el districte, que també estaven sense ordinadors, tot buit.
  4. Considero un mal exercici de gestió dir, com ha dit un conseller de la Generalitat, que perquè no passin coses com aquestes que necessitem la línia de Molt Alta Tensió.
  5. Crec que toca pensar les coses amb més previsió, tot sembla tenir un culpable, la manca d’inversions d’un estat. Però en parlaré quan es demostri que és això, no abans.

 



6 Responses to “Oli en un llum (I)”

  1.   cristina07 Says:

    Alex: gracies, com era el meu Sant les teves paraules han sigut un regal.

    Et vui dir, que al mussol i la lluna ja estem parlan d’aquest tema.

  2.   greips Says:

    un culpable no servirà de res… potser hauriem de positivitzar-nos buscant solucions.

    Però jo tinc el convenciment absolut que no es farà res efectiu. Algún moviment de cara a la galeria, alguna llei que sigui poc severa i, em jugo un pèsol, la Generalitat començarà una campanya per tal que el ciutadà consumeixi menys. I no per la via de l’estalvi, sinó per la via del canvi d’electrodomèstics per uns de classe AA (es diuen aixi???)

    Pessimista que és un 😉

  3.   Àlex Says:

    Ei, Cristina, no m’hi havia fixat, sembla que us obligui a triar bloc, ho sento, però alguna cosa havia de dir després de passar per l’abaceria i altres comerços i veure com estaven.

    Greips, buff, et començo a veure cap a la conspiranoia, 🙂

  4.   cristina Says:

    Alex: Te lo he dicho, por si te intesesaba leerlo-
    Me imagino que no teneís tanto tiempo libre como yo, para pasar por todos los bloc.

    En cuanto a la energia,la ciudad crece de cara al exterior muchisimo,y se olvidan del interior.

    Fallan las bases,me parece que es un mal demasiado común en muchos aspectos de nuestras vidas.

  5.   cani Says:

    @greips
    No ho dubtis. Avui ja he sentit que el Ministeri d’Industria farà una campanya per mirar de millorar l’imatge, ja que això afecta a les properes eleccions.
    Més o menys com tu dius. Una campanya d’imatge, però millorar les linees i les inversions del manteniment, ni piu. Tot s’arregla amb metodes de marketing. Deu ser més barat, dic jo.
    I com som tontets, o ens hi tenen, doncs ens empasarem la campanya i direm “que bonic que és tot” i seguirem igual fins la propera.

  6.   greips Says:

    @alex
    jejeje no, conspiranoia no 🙂 Desencís total, més aviat 🙂

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines