Coses que passen al país i a mi

         Com a tots els culés, la mort d’en Casaus no ens ha deixat indiferents. Ahir vaig poder veure un fragment d’un programa sobre ell i una mica toca. És d’aquells personatges que formen part de la teva fase de creixement. Em sap greu per ell i els seus. M’agrada l’article de l’Alfred Bosch. Després, el mateix programa amb imatges del passat em va posar en un punt de pensar en aniversaris. Fa 20 anys del motí de l’hespèria! Això vol dir que ja hi ha coses que compto amb consciència amb 20 i escaigs anys, Déu n’hi do!

         No ho havia recordat al bloc, però sembla que canal 8 ha pensat en mi, i com feia TVE-2 fa anys, als vespres podem veure Doctor en Alaska. Com m’agrada aquesta sèrie!!

         Ahir, i és notícia, no hi va haver cap problema important a Rodalies!!

         Fora del país, però crec que tot afecta, l’executiva de les Joventuts Socialistes de Navarra han dimitit en bloc. Farien alguna cosa semblant les de Catalunya? Què callats que estan!

         Falten 4 dies perquè comencin la Festa Major, bé, el pregó, però això ja hi és!

         Com diu l’Avui, sembla que en Guerra recupera el ribot. Anem bé.

         Llegeixo que potser hi ha un moviment important a l’Avui i Catalunya Ràdio. Espero personalment que no es confirmi.

–     Llegeixo a Vilaweb que han penjat gratuïtament a la xarxa la pel·lícula Fahrenheit 451. A banda de recordar la part documental no comprovada que és la temperatura a la qual el paper combustiona espontàniament, m'ha fet pensar en els dissabtes al matí, aquelles pel·lícules de ciència ficció que feien. Aquesta recordo haver-la vist, com també recordo molt una d'un robot que s'estava en una família.

–     Dins d'aquest apartat de revival, m'ha agradat llegir l'entrevista, dins la secció On eren/On són del Punt, d'en Carles Cuní, el germà, el de la Nit dels Ignorants. També em va agradar recordar en Pep Parés, l'Oliana Molls.



4 Responses to “Coses que passen al país i a mi”

  1.   20g32 Says:

    M’agrada aquest article, ben trintxadet i una mica de tot…

    per cert aqui tenen juventuts el partit socialista?? ahh… son aquells que encara no he entes perque porten l’estalada als mitings del PSOEdC

  2.   Àlex Says:

    Bé, de fet deu ser part de la mandra prevacacional, perquè podia estirar cada part en un dia, però així ja ho tinc avançat.

    Per cert, algun dibuix del teus (molt bo el darrer, veig que tires cap a la tira del tot) sortirà al Jueves?

  3.   20g32 Says:

    soc prudent, o tonto, i mai ensenyo res a la feina…

  4.   Àlex Says:

    T’entenc, però és una llàstima, perquè aquesta de barcelona podria ben estar!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines