Recull de premsa personal. II


Hi ha hagut diversos articles aquest cap de setmana que m’han semblat molt interessants aquests dies. Els reprodueixo.

 1. Entrevista a l’Anna Simó, al Punt del dissabte
 2. Interessant editorial al Periódico, que pot dir més del que diu, diguem. També prou interessant l'entrevista del Punt a un alcalde del PSN que ja fou expedientat. De fet s'ha donat ja de baixa.
 3. En Maragall actualment es permet des de dins dir que l’Emperador Zapatero va ben nu.
 4. Una vergonya el que ha succeït a Mèxic amb el grup de quatre catalans de suport a Chiapas. A Mèxic el sistema democràtic grinyola tot i que es vulgui fer creure qui sap què. Ànims!
 5. L’editorial d’avui dilluns del diari Avui sobre la presència del Sec. d’estat d’Infrastructures a Catalunya. Als països normals el reconeixement d’errors hauria d’anar acompanyat de dimissions, ara veig que aquí el castiguen a anar a Catalunya a viure. Espero que qualsevol decisió de futur que prenguin demanin el parer de Catalunya, atès que a la llarga ho gestionaran. O la seva calendarització arribarà només fins a les eleccions de l’any que ve? Hmmm….
 6. A Gràcia, el 21,7% de la població té més de 65 anys. És aquella població silent i sovint amagada, que no va sortir al carrer a fer cassolades, que surten, si poden, al carrer, a les hores que els que treballen de vegades no poden veure. Qualsevol política ho ha de tenir en compte. Per això temes com el de la Cibeles eren encertats.
 7. Article d'en Jordi Sánchez sobre en Xirinacs.

Diversos

Impressionant des del meu nou pis poder veure la tempesta del vespre, amb constants llamps que espetegaven darrera del turó del Carmel.

Ahir vaig anar a veure Ratatouille. Molt recomanable, molt real, molt ben feta, no us perdeu els efectes de l’aigua. Molt bé.

I, finalment, i com no perquè serà un dels temes estrella els propers dies si tinc temps d’escriure. Demà comença la Festa Major amb el pregó. Aquests dies l’activitat als carrers que he anat veient és frenètica!!4 Responses to “Recull de premsa personal. II”

 1.   cani Says:

  Penso que en Maragall, ara es veu que tocava més del que semblava.
  A Mèxic, fa temps que l’estructura és ven podrida. Una vergonya, amb un país tan bo com tenen i amb gent amb ganes i preparada, però lligada de mans i peus.
  En Jordi Sanchez, és bo. Un politoleg amb el que pots estar o no d’acord, però generalment fa bones diseccions. També el segueixo.
  Quina enveja poder veure la tempesta de casa estant.

 2.   Àlex Says:

  Goita’l, ja estem per Gràcia, la Festa Major que tira, no? ben tornat, estan bé el mussol i la lluna?

 3.   Jack Monterey Says:

  Àlex, a la majoria dels enllaços que inclous en aquest post t’hi sobra això al principi: http://blocs.gracianet.org/%5C%22

  Bé, de res. Com veus ja m’he reincorporat a la vida d’internauta des del meu humil raconet als Estats Units. Llàstima que no ens poguéssim veure abans de marxar.

  El sopar va estar molt bé, per cert, per si no t’ho havia dit. Prometo no trigar tant a tornar si ens tornes a fer un sopar com aquell.

  Que tingueu una bona festa major per Gràcia!

  Jack

 4.   Àlex Says:

  Eps, Jack, tenies raó, em penso que els vaig enganxar al word i en traspassar-los al bloc van copiar la pàgina mare, ja ho he canviat.

  Ja pots comptar amb el sopar, si serveix perquè tornis com “El Almendro”, tot i que en acabat vaig tenir la sensacio de veure’t poc, em va saber greu l’últim dia no venir.

  Merci, ja estem de Festa Major!!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines